img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Счупеният часовник носи беди в дома

Счупеният часовник носи беди в дома

/
/
/
364 Views

С часовниците са свързани много знаци и суеверия, езотериците уверяват, че те са предмети, които могат дори да променят съдбата и да повлияят на кармата ни, научи ko4.

Стенните часовници са особено мистични. Те могат да висят спокойно и незабележимо на стената в продължение на много години, но изведнъж падат напълно без причина. Това е лоша поличба – в случая казват, че сте в беда. Но човек не трябва да се притеснява – това е само намек, напомняне, че времето протича безвъзвратно и неуморно, и ако сами не промените нищо, можете да съжалявате по-късно.

Ако часовникът се счупи, той не може да се съхранява у дома. Счупеният часовник трябва да бъде поправен или хвърлен веднага – по този начин вие неутрализирате отрицателното въздействие. Иначе той ви казва, че нямате време. Ако часовникът, който е получен като подарък, е счупен, това вероятно е намек, че човекът, който е направил този подарък, е променил мнението си за вас, вероятно към по-лошо.

Ако стрелките на часовника ви внезапно спрат – това не е ужасен знак, както може да ви се стори на пръв поглед. Всъщност това може да е намек, че времето се стреми напред и изобщо не ни чака. Просто трябва да помислите дали правилно разпределяте и харчите ценните минути от живота си, дали губите време за безполезни или дори нечестиви неща.

ретро

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook