Home » ЗА ДАМИТЕ » Счупеният часовник носи беди в дома
Счупеният часовник

Счупеният часовник носи беди в дома

С часовниците са свързани много знаци и суеверия, езотериците уверяват, че те са предмети, които могат дори да променят съдбата и да повлияят на кармата ни, научи ko4.

Стенните часовници са особено мистични. Те могат да висят спокойно и незабележимо на стената в продължение на много години, но изведнъж падат напълно без причина. Това е лоша поличба – в случая казват, че сте в беда. Но човек не трябва да се притеснява – това е само намек, напомняне, че времето протича безвъзвратно и неуморно, и ако сами не промените нищо, можете да съжалявате по-късно.

Ако часовникът се счупи, той не може да се съхранява у дома. Счупеният часовник трябва да бъде поправен или хвърлен веднага – по този начин вие неутрализирате отрицателното въздействие. Иначе той ви казва, че нямате време. Ако часовникът, който е получен като подарък, е счупен, това вероятно е намек, че човекът, който е направил този подарък, е променил мнението си за вас, вероятно към по-лошо.

Ако стрелките на часовника ви внезапно спрат – това не е ужасен знак, както може да ви се стори на пръв поглед. Всъщност това може да е намек, че времето се стреми напред и изобщо не ни чака. Просто трябва да помислите дали правилно разпределяте и харчите ценните минути от живота си, дали губите време за безполезни или дори нечестиви неща.

ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?