Горещи новини

Съдбоносни промени ги връхлитат внезапно! Три зодии, които да се готвят за изненади през март:

Zodii kysmet prez proletta

Пролетта е време за промяна и прераждане – не само на природата, но и в нас самите! А за няколко зодии първият пролетен месец наистина ще е трансформиращ на всички нива, вещаят астролозите.

Но трансформацията може да не е толкова проста, поради което повечето ще трябва да влязат в работно настроение. Някои ги очаква и нещастие, така че е по-добре да отложат желанията си за по-късно.

Астрологът Елена Миф обаче в прогнозата си за Пети канал специално отбеляза три знака от Зодиака, които се очаква да претърпят неочаквани промени през март. Те ще имат желание да започнат живота от нулата. Телец, Рак и Везни ще успеят да реализират плановете си.

Що се отнася до всички 12 участници в хороскопа, най-успешни за тях ще бъдат 30 и 31 март, а най-напрегнати – 14, 15, 16, 17 и 21 март.

Телец

Изненада за Телците ще бъде период на спокойствие, който те чакат от доста дълго време. Поредица от трудности ще останат извън прага на дома им, към които ще дойдат романтика, грижа и нежност. Представителите на знака ще искат да създават и организират приятни сбирки. Те ще разкрият страни от себе си, за които досега не са предполагали.

Телците, родени в началото на периода, ще получат повишение в кариерата или ще постигнат цел, която са си поставили доста отдавна. Родените през следващото десетдневка ще се сблъскат с неочаквани обрати, затова астрологът ги съветва да подреждат сламките предварително, като измислят план Б, пише glasnews.bg.

Рак

Кариерата е това, което ще излезе на преден план за Раците този месец. Някои от тях ще трябва да се изкачат доста високо по стълбата на успеха, но такъв път ще изисква много усилия.

Астрологът съветва трезво да оценявате възможностите си, да наблюдавате здравето си, особено емоциите си, които ще „скачат“ нагоре и надолу, от положителни към отрицателни.

Но изпълнението ще даде на знака приятни моменти, особено ако Раците слушат интуицията си и не развалят настроението си заради дреболии.

Знакът също трябва да използва въображението си, за да подобри резултатите в работата и да постигне хармония в най-любимото място на света – дома си.

Везни

Март може да преобърне живота на представителите на въздушния знак с главата надолу. Разнообразие от сфери ще започне да се движи и ще започне да се променя точно пред очите ни. Кариера, личен живот, здраве – всичко това ще се появи пред Везните в нова светлина и само те могат да решат как да възприемат подобни промени.

Миф смята, че март е страхотно време за среща. Струва си да разтърсите гардероба си и да намерите нещо зашеметяващо в него, защото не е известно къде Везните ще имат романтична среща с новия си обожател – в работна или лична обстановка.

Основната опасност е да направите няколко ненужни, но скъпи покупки. По-добре харчете пари за витамини, съветва експертът.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Съдбоносни промени ги връхлитат внезапно! Три зодии, които да се готвят за изненади през март:"

Какво мислите?