img
Home / КЛЮКАРНИК / Съпругата на Ваня Джаферович се разплака в ефир, вижте защо

Съпругата на Ваня Джаферович се разплака в ефир, вижте защо

/
/
/
138 Views
loading...

Искам хората да ме свързват с това, че съм гримьор. Това сподели Евгения Джеферович, съпругата на Ваня Джеферович, научи КОЧ

Пред Нова телевизия тя разказа за себе си и за живота с българския футболист.

Евгения е част от екипа на „Като две капки вода”. Тя споделя изумлението си от трансформацията на участниците в шоуто. „Впечатляващо е как може от едно лице да превърнеш лицето на човека в бяло платно с фон дьо тен – и след това да нарисуваш чуждите черти на него”, споделя тя.

„С Ваня се запознахме в началото на ерата на социалните мрежи. Попадна ми профила му и му писах. Впечатли ме, че не отговаряше на етикета за футболист – рокаджия е, обича филми, страшен меломан и има чувство за хумор и добро възпитание”, разказа Евгения за запознанството със съпруга си.

Евгения се разстрои, когато разказа за особено личен момент от живота им с Джаферович. Футболистът е принуден да остане вкъщи след тежка контузия, Евгения се възстановява от сериозно заболяване. „Ако не бяхме преживели това, сигурно нямаше да успеем да споделим последните четири месеца от живота на баща му“, каза младата жена и не скри сълзите си при тъжния спомен. Малко след това двамата се женят – вече официално, тъй като проблеми с документите застрашават пребиваването на футболиста в страната ни.

ПИК

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!