Горещи новини

Съпругата на Шабан Шаулич не е на себе си (Чака го да се върне)

Съпругата на Шабан Шаулич не е на себе си (Чака го да се върне)

Съпругата на Шабан Шаулич не може да го прежали, научи ko4.

Съпругата на Шабан Шаулич не е на себе си. Гордана е неутешима след смъртта на съпруга си. Шаулич загина при нелеп инцидент на магистрала А2 в Германия на път за летището. В колата, с която е пътувал певецът, се вряза пиян шофьор от турски произход с краден автомобил.

На погребението на Шаулич се стекоха много колеги и приятели, за да го изпратят в последния му земен път. Той бе изпратен с големия си хит „Не плачи, душо“. А съпругата на Краля на народната музика Гордана все още не може да се съвземе след като загуби своя любим мъж така ненадейно. Двамата бяха заедно 40 години. И въпреки трудните моменти, през които са преминали през съвместния си живот, те успяха да запазят семейството си.

След смъртта на Шабан Гордана се е затворила в семейния им дом в един от най-богатите белградски квартали Дедине и отказва да напусне семейното жилище, където двамата са прекарали почти целия си живот. Децата на Гордана я съветвали да отиде при тях за малко и да се махне от общото им жилище със Шабан, но тя категорично отказвала.

„Гордана е в много лошо състояние. Въобще не излиза от семейния им дом. Посещават я само децата й и някои много добри приятелки. Често я посещават кумовете им, с които седят и говорят по цели нощи. Тя почти не спи и не се храни. Предложиха й да напусне Белград за кратко, но тя отказва, защото чака Шабан да се появи отнякъде“, разказва източник близък до семейството.

Това потвърждава индиректно и самата Гордана. „Моля ви, проявете разбиране в този тежък за мен момент. Как да съм, боря се“, казва съпругата на Шабан, която все още не може да повярва, че съпругът й вече не е на този свят, пише kurir.mk.

kliuki.ws

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Съпругата на Шабан Шаулич не е на себе си (Чака го да се върне)"

Какво мислите?