img
Home / БЪЛГАРИЯ / Съпругът на Кристина Патрашкова се отказа от празника: Потъна в печал заради Иван Ласкин!

Съпругът на Кристина Патрашкова се отказа от празника: Потъна в печал заради Иван Ласкин!

/
/
/
1723 Views
loading...

Съпругът на Кристина Патрашкова отказа да празнува именния си ден, научи ko4.

Мъжът на устата журналистка Кристина Патрашкова не отбеляза днес своя празник. Иво Димитров, половинката на Патрашкова, страда много за актьора Иван Ласкин.

Мъжът на Алекс Сърчаджиева си отиде само на 48 години, навръх Богоявление.

И потопи в скръб цяла България. Роднини, близки, познати, колеги казаха много мили и тъжни думи за големия актьор. А мъжът на Кристина Патрашкова скърби за загубата на свидния си приятел.

Ето какво сподели в мрежата Иво Димитров:

„Ивановден винаги ми е бил на сърцето! Днес е тъжен, защото на този ден по традиция се чувахме с моя добър приятел Иван Ласкин.

Един от малкото мъжкари, които останаха в България и се ядосваха, че не могат да преборят епидемията от простотия.

Чета на много места, че алкохолът го бил победил. Нищо не го е победило. Иван умишлено бягаше от пошлостта.

Предпочиташе две водки пред алтернативата „двукраки разносвачи на имплантанти, които се самокумиризират“ да му дават съвети от вестници, телевизии и от фейсбук.

Опитваше се да им обясни, че книгата се разтваря по по-различен начин от краката и да каже на политиците ни, че победителите от олимпиадите по математика и физика трябва да живеят в мисловно добре уредена държава.

За жалост не успя. Навремето го поканих да води едно тв предаване „Часът на Левски“. Той ми каза: Абе, Ивак, аз съм славист.“ Навих го и оттогава твърдеше, че благодарение на мен е половин левскар.

Днес мога да кажа, че благодарение на него аз пък запазвам буден гнева си срещу посредствеността. Надявам се наистина да е намерил спокойствие на по-добро място.

Поздравявам всички именици днес. Да са живи и здрави. Специално искам да поздравя великия ни художник Иван Вукадинов. Гордея се, че животът ме срещна и сближи с него.

Той е не само творец от голяма световна величина, но истински мъдрец и рицар на духа, с когото всяка секунда е като прочетена книга. Публикувам по-долу негова картина.

Благодаря и на всички, които ме поздравяват за именния ден. Извинявайте, че не смогвам да ви отговоря“, написа мъжът на Кристина Патрашкова в мрежата.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!