img
Home / СВЯТ / Съпруг на стюардеса реши да разкаже на целия свят за изневерите на жена си, но плати жестоко

Съпруг на стюардеса реши да разкаже на целия свят за изневерите на жена си, но плати жестоко

/
/
/
1043 Views

Авиокомпанията Transavia вкара в черните си списъци за пет години съпругът на една от стюардесите, след като той предал на медиите нейния дневник, в който описвала изневерите си. За това съобщава Fox News.

Когато мъжът разбрал, че съпругата му, майка на четири деца, му е изневерявала в продължение на дълги години, решил да й отмъсти. Той предал историята на медиите и се срещнал с няколко пилоти, за които се споменавало в тайния дневник.

След случилото се невярната съпруга решила да отиде в съда с цел да изиска медиите да не публикуват откровенията й. Авиокомпанията подкрепила стюардесата си с цел да защити сътрудниците си, тъй като в дневника сред любовниците се споменавали и няколко женени пилоти.
Накрая все пак съпругата успяла да се договори със съпруга си да не се публикува дневника й. Но независимо от това авиокомпанията му забранила да лети с нейните самолети в продължение на пет години.

През септември китайска стюардеса бе уволнена, след като видео с ефектно предложение за брак, направено по време на полет от приятеля й, попадна в социалните мрежи.

Авиакомпанията China Eastern Airlines аргументира решението си с мотива, че поведението на стюардесата и младия й приятел е предизвикало безпорядък на борда и е застрашило полета. Момичето било обвинено в пренебрегване безопасността на пътниците.

Съпруг на стюардеса реши да разкаже на целия свят за изневерите на жена си, но плати жестоко

Източник: www.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook