Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » С тази каша ще свалите килограми и ще се подмладите за нула време (Вижте уникалната рецепта)
С тази каша ще свалите килограми и ще се подмладите за нула време (Вижте уникалната рецепта)
С тази каша ще свалите килограми и ще се подмладите за нула време (Вижте уникалната рецепта)

С тази каша ще свалите килограми и ще се подмладите за нула време (Вижте уникалната рецепта)

Тайна рецепта за отслабване и подмладяване е била хит още по времето на Петър I. С годините тя е била незаслужено забравена, а истината е, че с нейна помощ сваляте килограми и години, при това неусетно.

Най-хубавото е, че се прави от съставка, достъпна за всички и освен това е изключително вкусна. Става въпрос за ечемика.

Кашата от него доставя на организма ценни хранителни компоненти, които са нужни за нормалното му функциониране. Освен това ечемикът съдържа калций, желязо, калий, мед, цинк, йод и куп други полезни вещества. Ечемичената каша е източник на лизин – важна аминокиселина, активен участник в синтезирането на колаген. На когото дължим еластичността на кожата и липсата на бръчки.

Ако хапвате редовно каша от ечемик, ще се радвате на гладка и мека кожа, а освен това и ще отслабнете. Тъй като растението е нискокалорично, а в същото време богато на фибри, които спомагат перисталтиката на червата.

За да се възползвате максимално от добрите свойства на ечемика както за отслабване, така и за подмладяване, трябва да сте сигурни, че сте го сварили правилно.
Като за начало го накиснете във вода за една нощ – една чаша с един литър вода. На сутринта го измийте и го залейте с два литра прясно мляко, което предварително сте затоплили до 40 градуса.
Съдът с ечемика и млякото се поставя на слаб огън, без да се покрива, и се изчаква млякото да кипне. Когато това се случи, тенджерата се затваря и сместа се вари три часа на слаб огън.

Дългият процес на приготвяне на ечемичената каша за отслабване и подмладяване не бива да ви тревожи, тъй като е нужно внимание само по време на първия етап – до кипването на млякото. След което на практика, тя се доприготвя сама. От вас се иска само да засечете времето и да я консумирате редовно. В нея няма никакви добавки и е подходяща дори и за малки деца.

Източник: newsbul.eu

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*