Home » ЗА ДАМИТЕ » С този чудотворен крем ще се радвате на гладко лице поне до 90-годишна възраст
С този чудотворен крем ще се радвате на гладко лице поне до 90-годишна възраст
С този чудотворен крем ще се радвате на гладко лице поне до 90-годишна възраст

С този чудотворен крем ще се радвате на гладко лице поне до 90-годишна възраст

Няма жена, която да не иска лицето й да изглежда младо и без бръчки. А формула съществува и доказателство за действието й също.
Жената, която е употребявала този крем от младини до днес, вече е на 86 години. Това е Лили Димкова, дъщерята на лечителя Петър Димков.
Когато сме имали срещи през годините, не мога да скрия удивлението си от гладката, кадифена кожа на нейното лице. То винаги блести едва докоснато от времето.

Тя се усмихва и за пореден път ми диктува рецептата на баща си. Ако нямате воля и постоянство или ви мързи да си я изработите вкъщи, няма как да я приложите на своето лице. Но един път свикнете ли да правите рецептата на крема, това ще ви стане навик.

Лили Димкова на 85 години

Ето и рецептата на крема за лице:
Набавяте си 15 грама чист бял восък и 60 грама бадемово масло от аптека.
Сместа се поставя в емайлиран съд, а той се потапя в друг съд с вряща вода, докато восъкът и бадемовото масло се разтопят. Вече разтопени те се бият с вилица докато се образува смес подобна на пяна. В тази смес се капе малко по малко розова вода, докато сместа поеме и се сгъсти на крем.

Лили Димкова на 70 години

Това ви е готовият крем за месеца, а може и за месец и половина. Зависи с колко крем се мажете сутрин и вечер след като измиете лицето си.
Тази вълшебна маска за лице е истински натурален ботокс! Изпробвайте я и ще се откажете завинаги от скъпите козметични процедури
Не се препоръчва да правите голямо количество крем, тъй като оригиналните продукти нямат стабилизатори, както е при кремовете от дрогериите.

Савка ЧОЛАКОВА

Източник: jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?