Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тази гей двойка си живееше съвсем щастливо, докато един ден не си направиха ДНК тест – няма да повярвате какво откриха!
Тази гей двойка си живееше съвсем щастливо

Тази гей двойка си живееше съвсем щастливо, докато един ден не си направиха ДНК тест – няма да повярвате какво откриха!

Двамата мъже са били принудени да си направят ДНК тест, след като техни приятели и членове на семейството ги приканват да проверят дали имат някакви семейни връзки, поради тяхната забележителна прилика.

„Ние направихме теста отчасти като на шега и, за да затворим устите на някои от нашите приятели, които постоянно ни дразнеха с това, че сме братовчеди“ – разказва Джейсън.

„Човекът, с който очаквах да прекарам живота си като моя сродна душа, е всъщност мой брат близнак.

Не знам дали трябва да плача или да скачам от радост “ – признава той през сълзи.

75891-large-296507
Но, това е реалността:

Джейсън Озбърн приема ДНК теста като сравнително добра новина, но неговият брат близнак Алекс не реагира така леко.

„Алекс отказва да говори с мен, той дори заплаши, че ще стане отново хетеросексуален, заради цялата тази история. Сега той иска нормален живот като всички останали“ – признава с тъга Джейсън.

„Аз му казах, че трябва да се радваме, че се открихме отново един друг, но той не вижда нещата по този начин“ – разказва той пред местни репортери.

Разделени като малки двамата мъже са били разделени при раждането и приети в различни семейства. Събира ги отново любовта!

75891-large-296508

„Понякога ми се иска никога да не бяхме правили този ДНК тест.“

Сексуалните отношения между братя и сестри са забранени в Съединените щати, но двамата братя не следва да бъдат преследвани, заради особеностите на конкретния случай, твърдят правни експерти.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?