img
Home / KO4 STORY / Тази снимка разтърси света: Баща моторист умря преди месец, но прегърна бебето си за последно! Той написа…

Тази снимка разтърси света: Баща моторист умря преди месец, но прегърна бебето си за последно! Той написа…

/
/
/
491 Views

Животът на този баща е отнет само месец преди тя да се роди.

Затрогваща снимка показва как новороденото момиченце се усмихва в мото ръкавиците на баща си месец, след като той си е отишъл от този свят. Малкото момиче започва да се усмихва веднага, след като е било увито в тях.

Снимката е разгледана около седем милиона пъти в социалните мрежи.

“Нейният татко обичаше да кара. Той винаги вземаше предпазни мерки. Той искаше да се увери, че е в безопасност. Не можеше да не предприеме всички мерки с бебе на път. Но той никога не ще види малкото си момиче “, пише във Facebook фотографът Ким Стоун.

“Всяка молитва за него облекчава тежестта, която нося от случилото се, споделя майката пред фотографа, поканен от нейни роднини за фотосесия след раждането на бебето.

Преди да почине, бъдещият татко е написал във Фейсбук:

„Радваме се на промените, които ни очакват в близко бъдеще“.

Семейството планирало много разходки и излети. Татко Хектор винаги е носил обезопасяваща екипировка, докато кара, разказва майката на новороденото. Случва се обаче най-лошото. Сега малката Обри и майка й Катрин, трябва да сглобят своя живот в преодоляване на ежедневните борби без него.

Ще трябва да се справят и с финансовите загуби, които съпътстват промяната.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!