Горещи новини

Тамара Глоба предвещава само проблеми и спънки по пътя на 4 зодии до края на годината

Тамара Глоба предвещава само проблеми и спънки по пътя на 4 зодии до края на годината

Според хороскопа на специалистката, родените под тези съзвездия ги чакат само разходи и загуби и с нетърпение ще отброяват дните до края на годината.

Ето на кои зодии Съдбата ще обърне гръб:

Дева

Представителите на тази зодия са очаквали важни пътувания, срещи и нови споразумения с изключително полезни хора, но те най-вероятно ще се провалят. Девите ги очакват разходи и загуби.

В близко бъдеще родените под този знак трябва да отделят повече време на семейството и приятелите си и е по-добре засега да изоставят сериозните планове и начинания.

Ако обаче смело понесат това, което се задава, Съдбата ще им подари щастлив период.

Водолей

Този знак може да има кавги с приятели и партньори, проблеми в личния живот. Те буквално ще бъдат засмукани от фунията на ежедневните проблеми: домакинска работа, ремонт или строителство.

Глоба съветва Водолеите да обърнат специално внимание на здравето си и да избягват дълги пътувания в продължение на няколко месеца. Положителната промяна в живота им може да започне още през януари.

Лъв

Звездите съветват Лъвовете да се погрижат за децата и любимите си приятели. Важен момент за тях ще стане възстановяването на стари връзки. Роднините ще им окажат помощ.

От това лято и през следващите две години предишните им знания ще им бъдат много полезни. През ноември представителите на знака трябва да се готвят за кардинални промени на работното място.

Козирог

Тази зодия ще се нуждае от подкрепа и тя ще дойде от страна на близките. Именно от тях Козирозите ще черпят сила до края на годината.

„Втората половина на есента е белязана от драматични промени в кариерата, любовта и личния успех далеч от дома. Приятелската подкрепа ще бъде най-ценна през есента и зимата. В края на годината отново ще оцените любезната помощ на тези, на които държите”, добавя астроложката.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тамара Глоба предвещава само проблеми и спънки по пътя на 4 зодии до края на годината"

Какво мислите?