Горещи новини

Там почиват богатите! Вижте уникални кадри от екзотичната вила на Маги Халваджиян на Малдивите (СНИМКИ)

Vijte kadri ot vilata na Magi Halvadjiqn

Отдавна се носят легенди в медийното пространство за имота, който продуцентът Магърдич Халваджиян притежава на Малдивите. Сега най-сетне можем да ви го покажем, и, повярвайте, касае се за истински малък Рай!

Ексклузивни кадри от прословутата екзотична вила  публикува сайтът „Интриги“.

Райското кътче, за което се говори, че продуцентът е платил над 2 милиона лева още преди години, се намира на остров Нияма, докъдето може да се стигне само с хидроплан от столицата Мале.

вили Нияма

Снимка: lupa.bg

Къщичката разполага със собствен басейн, две спални, екзотична външна баня и всички тузарски екстри, които един богаташ може да си позволи. Съдейки по пазарната цена на имотите в района, вилата струва не по-малко от 2 милиона лева.

Бебо Халваджиян Малдиви

Снимка: lupa.bg

За съжаление, през последните години Маги и съпругата му Кремена все по-рядко обитават вилата заради фобията на стилистката от летене. За сметка на това пък, техният наследник Бедрос Халваджиян редовно летува там с Алекс и двете им деца – Еди и Кай.

Халваджиян малдивска вила

Снимка: lupa.bg

За да компенсира съпругата си, преди време Магърдич закупи имот в Тоскана за близо милион, където с Кремена често си почиват.

Алекс Енева, която е съпруга на сина на Маги, Бедрос, често споделя клипчета и кадри от вълшебното местенце:

вила Халваджиян

Снимка: Инстаграм-профил Алекс Енева

Халваджиян вила

Снимка: Инстаграм-профил Алекс Енева

Алекс Енева Малдиви

Снимка: Инстаграм-профил Алекс Енева

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Там почиват богатите! Вижте уникални кадри от екзотичната вила на Маги Халваджиян на Малдивите (СНИМКИ)"

Какво мислите?