Home » KO4 STORY » Тежка съдба: Това 3-годишно момченце е винаги със своят по-малък брат, но причината ще ви скъса сърцата!
3-годишно момченце е винаги със своят по-малък брат

Тежка съдба: Това 3-годишно момченце е винаги със своят по-малък брат, но причината ще ви скъса сърцата!

Героите от днешната история са семейство Бленксби от Австрия.

На пръв поглед те са идеалното семейство, за което всеки мечтае – двойката се радва на двама синове. И тук кошмарите започват… След появата на втория наследник на семейството, лекарите споделят най-ужасното: момченцето страда от много рядка и смъртоносна форма на рак. Веднага след раждането си е настанен в болница и следват множество изследвания и операция. Той постоянно е под наблюдение. За съжаление тази операция само забавя неизбежният фатален край и позволява на семейството да прекарат малко повече време с прекрасния мъник.

Майката на момчетата решава да сподели в социалните мрежи един уникално мил кадър от тяхното ежедневие.

Когато ѝ се наложило да остави за малко двете братчета насаме, тя се натъкнала на следната гледка: 3 годишният ѝ син галил по челото и бузката малкия си брат и го утешавал, говорейки му нежно „Твоят по-голям брат е тук, всичко е наред, бъди спокоен, всичко ще бъде наред, обичам те!“.

Колко прекрасен момент и същевременно тъжен, тази история ни предоставя възможност да се замислим колко е важно всеки ден да казваме на близките си, че ги обичаме и колко много означават за нас. Да бъдем благодарни, че ги имаме в живота си, защото всеки от тях е безценен дар.

Ние трябва да бъдем по-добри, по-внимателни и да умеем да създаваме приятни спомени, които след време да помним.

 

 

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?