Home » ЗОДИИ » Тези зодии притежават изключително тежка енергия, пазете се от тях
Тези зодии притежават изключително тежка енергия пазете се от тях

Тези зодии притежават изключително тежка енергия, пазете се от тях

Всеки човек има енергийно поле, което го защитава и му помага в трудни житейски ситуации. При някои хора то е по-слабо и лесно пробиваемо от недоброжелатели, научи Ко4.

Но има и такива, чието поле е изключително мощно и могат да постигнат всичко, наранявайки най-близките си хора.

В живота е важно да се намери златната среда между доброто и злото. Но понякога енергията иска да избухне и никой не е в състояние да я контролира. В такива случаи хората не приличат на себе си и ако се ядосат, могат да унищожат всичко около себе си.

Когато обичат, хората с мощна енергия обичат с цялото си сърце, но когато мразят – го правят от цялата си душа. Те не могат да живеят в златната среда и затова може би животът им изглежда прекалено мрачен.

Ръководят се от мотото „Или всичко, или нищо“ и имат страшно малко приятели.

Риби

Рибите притежават безумна енергия, която обикновено има негативен характер. Тя се проявява най-често, когато изпаднат в депресия. Тогава те започват да обвиняват всички за проблемите си. А обвиненията им не са само на думи, но и на действия.

Родените под този зодиакален знак буквално унищожават околните с оплакванията и негативизма си.

Близнаци

Самите Близнаци дори не разбират, че могат да унищожат живота на някой друг, само ако са около него и с лекота разбиват сърцата на хората. Те лесно проникват в мислите на другите и правят всичко, което пожелаят.

Хората, които общуват с тях, започват да се изнервят, бързо се уморяват, а главата и другите части на тялото започват да ги болят.

Също така Близнаците обичат да се намесват в любовните двойки, а когато го направят, отношенията между влюбените задължително се влошават.

Скорпион

Скорпионите са надарени с много силна мистична енергия, която може напълно да унищожи живота на всеки, дръзнал да им навреди с нещо. На пръв поглед изглеждат мили и сладки, но в тях има вътрешна сила, която те знаят много добре как да използват.

Ако Скорпионът си помисли, че би било добре някой човек да изпадне в беда, това със сигурност ще се случи. Дори не е ясно дали могат да виждат бъдещето или да контролират силата на мисълта си.

По-добре е да не вредите на Скорпионите, защото, ако решат, ще ви съсипят живота!

Източник: jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?