img
Home / КЛЮКАРНИК / Тези необработени кадри на Андреа стреснаха не на шега почитателите й – какво става с нея

Тези необработени кадри на Андреа стреснаха не на шега почитателите й – какво става с нея

/
/
/
232 Views

Откакто се разделиха с Кобрата, Андреа не спира да предизвиква дебати из социалните мрежи, най-вече с противоречието между кадрите, които тя самата качва в социалните мрежи (и на които изглежда като истинска изкусителка) и тези, които феновете й публикуват необработени, видя ko4.  За всички е ясно, че певицата прибягва до обработка на снимките си с Фотошоп, но мнозина се питат кому е нужно това, след като истината наяве е коренно различна? Обработените й снимки дори я правят неразпознаваема на живо .

Напоследък водеща тема около Андреа е рязкото качване на килограми , които съсипват певицата.

Известно време дори не се появяваше в публичното пространство, тъй като промяната във външността е очевидна и буди смях сред хейтърите и съжалени сред останалите.

необработени кадри на Андреа

В Инстаграм обаче Андреа е много активна. И до такава степен обработва снимките си, че въобще човек не може да я познае. В социалните мрежи се шегуват, че профилът й е на несъществуващ човек, а направен посредством програма.

Наскоро певицата реши да поеме участие и да изкара някой лев. Съвсем естествено за пет пъти по-нисък хонорар от времето, когато беше действащ изпълнител в „Пайнер“. И въпреки изричната забрана да я снимат, се появиха папарашки фотоси, които шокираха и най-верните й фенове.

необработени кадри на Андреа

„Няма лошо в това, че си качила малко, че си дебеланка, закръглена, пухкава, има лошо да си правиш толкова корекции по снимките. Може би, ако тя започне да се харесва някак, ще спрат и коментарите. Надявам се“, пише възмутена нейна почитателка.

Източник: За Жената

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!