Горещи новини

Тези три народни рецепти помагат за прочистване на кръвта

три народни рецепти помагат за прочистване на кръвта

Кръвта е основата за функционирането на всички системи и органи на нашето тяло, припомня ko4.

Лошото й състояние може да причини много заболявания. Известно е, че кръвта се състои от клетъчната маса и вода. При заболявания в кръвта циркулират отровни патогенни антитела и клетки, които се „забиват“ в тялото след минали заболявания. Възможно ли е да ги очистите от кръвта.

Как да изчистите кръвта – доказани техники

Рецепта номер 1

Напълваме стъклен буркан с млади листа от коприва, старателно измити и изсушени с кърпа. Напълнете с една трета водка и поставете за една седмица и приберете на хладно, тъмно място. Филтрирайте и консумирайте 35 капки, разтворени във вода три пъти на ден. Продължителност на курса 10 дни.

Методи, доказани през вековете. Изровете корени на глухарче през есента (на растящата луна). Изплакнете, смелете и подсушете. Цветът на правилно изсушените корени е тъмно кафяв.

За да приготвите тинктурата, вземете две супени лъжици ситно нарязан корен и залейте с чаша вряла вода. Варете около 10 минути, охладете за половин час и филтрирайте. Консумираме една трета от чашата три пъти на ден преди хранене в топла форма. Всеки ден трябва да готвите пресен бульон. Продължителността на курса не трябва да надвишава седем дни.

Рецепта номер 3

Смесваме една част от коприва, една част от глухарче, три части млади пресни пъпки от черен бъз и три части иглика. Изсипете чаена лъжичка от сместа в чаша вряла вода и оставете в продължение на 4 минути. Тази напитка се консумира в чаша сутрин и вечер преди ядене. За вкус можете да добавите малко мед.

zdrave.to

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тези три народни рецепти помагат за прочистване на кръвта"

Какво мислите?