img
Home / КЛЮКАРНИК / Тита обзаведе апартамент за 70 бона! (Само дрешникът хвърлил 5000 лв.)

Тита обзаведе апартамент за 70 бона! (Само дрешникът хвърлил 5000 лв.)

/
/
/
696 Views
loading...

50 000 лева е пръснала поп певицата Тита за обзавеждането на луксозния си апартамент в столицата, узна „Галерия“, научи КОЧ.

 Изпълнителката на „Антилопа“ е наела една от най-скъпоплатените фирми за интериорен дизайн, която да декорира жилището й със стил и усет към модерното.

Тита закупи апартамента още миналата година, като преди това живееше в София на квартира. Певицата неведнъж е подчертавала, че сама е платила луксозното жилище и не е взела нито стотинка от никого. „Изкарвам си достатъчно пари. Не разчитам нито на гаджето, нито на родителите си“, гордее се Тита.

Жилището е доста голямо като за сам човек – около 150 квадрата. Хриси държала на тристаен апартамент, тъй като купувала имота с перспектива. Разполага с две спални, огромен хол и кухня и просторен дрешник, като само за него Тита хвърлила 5000 лева. Певицата мечтаела да разполага с такъв в жилището си, тъй като има огромен гардероб от сценични дрехи и над 50 чифта обувки.

Тийн звездата настоявала всеки детайл от интериора на апартамента й да бъде изпипан и да отговаря на стила й. Кухнята била цялата в бяло, с най-модерното оборудване, макар певицата рядко да се задържала там. Банята и тоалетната били обзаведени според най-модерните тенденции в интериорния дизайн, за да може Тита да се снима в тях както подобава.

Наши добре осведомени източници разкриха, че за цялостното обзавеждане на луксозния апартамент, 19-годишната фурия похарчила малко над 70 000 лева.

ХотАрена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!