Горещи новини

Тита стана тройна

Тита стана тройна

Явно младата изпълнителка Тита е предразположена към напълняване

Тийнсензацията Тита, която извисява глас в имитаторското шоу „Като две капки вода“, става все по-пълна – забелязаха наблюдателни фенове на забавното предаване – пише в. „Уикенд“. Протежето на хитовия рапър Криско толкова е напълняла, че дори най-големите ѝ почитатели отбелязват наедрелите ѝ форми. Още по време на първия лайф на предаването, когато певицата се превъплъти в образа на Кристина Агилера и излезе на сцената с къса позова рокля, лъсна истината, че изпълнителката на „Антилопа“ е загубила битката с килограмите – отбелязва изданието.

Тита стана тройна

Когато стартира кариерата си в „Х фактор“, тя ме крехко девойче, но изглежда, че има предразположение към пълнеене или пък славата не ѝ се отразява добре. В момента певицата е с тройни размери, но не полага никакви усилия да отслабне. При всяко свои излизане на сцената на „Като две капки вода“ 19-годишната блондинка втрещява зрителите с огромния си корем и мощни бедра.

„Много си се отпуснала, младо момиче си – стегни се малко!“ – коментират феновете на певицата.

Напоследък младата звезда е налегната и от семейни грижи. Доведеният ѝ баща Милен Пенчев, който е шеф на регионалната дирекция на НОИ в Силистра, бе арестуван за афера с отпускане на фалшиви максимални пенсии. По това обвинение той рискува да получи 5 години затвор. Преди дни певицата защити татко си, като обяви, че той е набеден и скоро истината щяла да излезе наяве.

kliuki.ws

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тита стана тройна"

Какво мислите?