img
Home / KO4 STORY / Това бебенце живя само 74 минути, но направи много повече, отколкото някои хора за цял живот – вижте как!

Това бебенце живя само 74 минути, но направи много повече, отколкото някои хора за цял живот – вижте как!

/
/
/
867 Views

Жена на име Ема Лий е бременна с близнаци.

За съжаление на 13-тата седмица от бременността си научава, че едно от тях страда от рядка аномалия и лекарите я съветват да направи аборт, тъй като в противен случай рискува своя и този на здравото бебче живот. Ема обаче, е категорична, че няма да абортира за нищо на света.

След редица усложнения, Ема ражда бебетата, а състоянието на момиченцето е критично. То не може да развива мозъка си и само 74 минути след раждането умира. Преди това, обаче, майка ѝ и дава името Хоуп, което в буквален превод на български означава Надежда.

А причината да даде именно това име на момиченцето съвсем не е случайна!

Родителите на Хоуп държат братчето й, което оцелява след раждането!Родителите на Хоуп държат братчето й, което оцелява след раждането!

Тя разкрива, че поискала да задържи бебето, защото знае колко много хора по света се нуждаят от трансплантация, а нейната дъщеричка може да спаси поне няколко живота. След смъртта на Хоуп, думите на майката се сбъдват! Починалото бебенце спасява животите на 5 души! Ема твърди, че за 74 минути живот, нейната дъщеричка прави много повече, отколкото някои хора за цялото си съществуване.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook