Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Това е режимът на Ирина Белчева, която беше 108 кг. и свали 60 кг., за да стане Мисис България!
Това е режимът на Ирина Белчева

Това е режимът на Ирина Белчева, която беше 108 кг. и свали 60 кг., за да стане Мисис България!

Ирина Белчева е тежала цели 108 кг. само допреди 8 месеца, а днес е 48 килограма, видя Ко4

Тя се окичи с короната на Мисис България, но не с това успя да смае цялата страна. А със своето отслабване. 33-годишната Ирина Белчева направи истински подвид като се прости с рекордните 60 килограма. При това само за 7-8 месеца.

Това сподели лично тя пред медиите. Само допреди осем месеца, русокосата Ирина Белчева е тежала внушителните 108 килограма. А днес кантарът й отчита завидните от много дами 48 килограма.

Родител на две деца, Белчева призна, че не само покрай ражданията, но и след тях, се е хранила прекомерно и то с общо взето вредни и високо калорични храни. В един момент обаче се погледнала в огледалото и решила, че така не може да се продължава.

“Това не е просто суета, това е и здраве. Наднорменото тегло бавно, но сигурно те разболява и убива. Цял живот съм имала воля. Такава воля, каквато малко хора притежават.

Ако щете и инат го наречете. Но поставя ли си цел пред себе си, нищо не може да ме спре”, разказва Ирина Белчева. И така – блондинката се зарекла, че ще влезе във форма и го постигнала. А резултатът е пред нас. При това какъв резултат само – да се окичиш с короната в конкурс за красота. Адмирации!…

Методът за отслабване, по който Ирина успя да свали такова количество мазнини от тялото си, не е чудо. Той е съвсем, съвсем простичък. И тя го разкрива подробно, за да помогне и на други хора в нейното положение.

За да постигнем същия ефект като нея и да бъдем най-вече здрави, първо трябва окончателно да се откажем от трите бели отрови – от бялата захар, от бялото брашно и от бялата сол. Сладко може да се хапва, но мед или поне кафява захар. А солта е добре да бъде от хималайската, розова сол.

Само ако направим това, то половината от работата ни е свършена, убедена е красавицата. Отделно от това тя разкри, че се подлага на цикличен глад.

Тоест веднъж седмично не хапва нищо 24 часа. А приема само вода, чай без подсладители и вода с лимонов сок. Когато организмът е добре оводнен, той не се нуждае от храна. Дори обратното, пречиства се и изхвърля токсините и вредните вещества от себе си.

Порциите в менюто ни трябва да са съвсем малки, с формата на юмрука ни. Хапва се често, но по малко и това допринася за забързването на метаболизма, което е от основно значение за доброто и качествено отслабване.

А не измислените и еднотипни диети, с които ни залъгват. Добре е преди всяко по-драстично отслабване, човек да си направи консултация и с лекар, за да провери здравословното си състояние, съветва Ирина Белчева.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?