img
Home / СВЯТ / Това е фантастика! Мъжът, който се роди без гениталии, изгуби девствеността си на 45 години (СНИМКИ)

Това е фантастика! Мъжът, който се роди без гениталии, изгуби девствеността си на 45 години (СНИМКИ)

/
/
/
854 Views

Андрю Уордъл от Голям Манчестър в Англия трябваше да се подложи на редица операции и да преживее големи душевни страдания, преди да успее да се наслади на най-обикновените човешки радости. Мъжът най-накрая успя да прави пълноценен секс със своята 28-годишна приятелка Федра Фабиан благодарение на усилията на лекарите.

В рамките на десетчасова операция медиците имплантирали на пациента бионичен пенис на стойност 65 000 долара. Кожата за него била взета от ръцете на пациента. По думите на Уордъл, той просто е във възторг от „ужасно голямото“ си достойнство, пише в. „Мирър“.

Андрю изчака рехабилитационния период да премина, което отне около два месеца. А неговата любима била планирала романтично пътуване до Амстердам за рождения му ден, но британецът се опасявал, че нещо може да се обърка. В крайна сметка едно от най-важните събития в живота на мъжа се случило спонтанно два дни преди пътуването. При това първият секс направо го е изумил.

„Това си е фантастика. След всичко това, през което ние с Федра преминахме, това е черешката на тортата… Една сутрин, два дни преди пътуването, то просто се случи. Всичко стана приятно и естествено – точно както исках“, разказва Уордъл.

Сега мъжът се надява да използва новия си орган не само за любовни утехи, но и за създаването на потомство. За щастие, Андрю със скротум и мъжки полови жлези, с които е бил съединен имплантът.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook