img
Home / БЪЛГАРИЯ / Това ли е краят на чалгата? Концерта на „Планета“ удари дъното с билети по 5 лв!

Това ли е краят на чалгата? Концерта на „Планета“ удари дъното с билети по 5 лв!

/
/
/
843 Views

Предстои традиционният концерт на телевизия „Планета“, с който се отбелязва рожденият й ден.

И този декември събитието няма да бъде пропуснато. То ще се състои на 4-ти, а организаторите амбициозно са наели най-голямата зала у нас – „Арена Армеец“. Впечатляващото този път обаче са цените на билетите – най-скъпият струва 20 лева, а най-евтиният е 5 лв. – по-малко от кутия цигари. Така чалгата призна краха си и счупи рекордите за най-евтини пропуски.

Още в края на август, дни след като билетите бяха пуснати в продажба, пропуските от 5 лв. свършиха.

Митко Пайнера и екипът му се принудили да обявят символични цени, за да си гарантират, че ще има достатъчно публика и залата ще бъде поне наполовина пълна, пише „Галерия“. „Известно е, че феновете на лекия жанр са предимно деца, които няма как да платят скъпите билети. Не са много възрастните хора с образование и професия, които ще отидат на концерт на „Пайнер“.

В случая се залага на количество, а не на качеството“, коментират музикални продуценти.

Веднага възникнал спорът коя от всички примадони да закрие концерта. Миналата година това място бе отредено на Анелия, но тази сигурно ще бъде отсъдено на Емилия. През декември Преслава ще дундурка бебе, но заявила, че няма да изпусне изявата. За Галена не е ясно дали ще присъства изобщо. На страницата на „Планета“ пуснаха и анкета кои звезди феновете искат да видят на концерта и се оказа, че уж големите имена далеч не са толкова желани за сметка на Яница и Джулия, които са отскоро на сцената и не демонстрират висок стандарт и излишен лукс.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook