img
Home / ЗДРАВЕ / Това чудо лекува поне 15 болести, а струва само 15 стотинки!

Това чудо лекува поне 15 болести, а струва само 15 стотинки!

/
/
/
1086 Views

Калиевият перманганат е средство, което е по-известно сред българите като отрова. В същото време обаче не е безизвестен е и фактът, че тази отрова ни лекува.

Въпреки че не е откритие на нашите дни, действието му е доказано много пъти през годините при употребата му с лечебни цели.

Няма спор, че това, което го прави известен днес, е повишеният интерес към алтернатвните методи на лечение, пише zdrave.ws. Все повече хора се отказват от фармацефтичните продукти и медикаментите и се лекуват с естествени продукти.

В този смисъл калиевият перманганат се оказва спасение от всякакви болежки и неприятности, при това почти без пари.

Прелагаме ви няколко полезни рецепти с калиев перманганат – лека за всичко

При гонорея и кандида – тампон с бледорозов разтвор на калиев перманганат се поставя във влагалището за няколко часа. Със същия разтвор се правят промивки два пъти в рамките на деня. Този принцип на лечение продължава до пълното излекуване на гонореята или кандидата.

Зъби и венци – ако имате болки в зъбите или кървящи венци, правете гаргара с разтвора в началото и в края на деня – кървенето от венците спира, а болките в зъбите биват понижени трайно.

При кокоши трън – въпреки че може да ви стори малко по-агресивен метод на лечение, можете да бъдете сигурни в неговата ефикастност. Засегнатото от кокошия трън място трябва да се накисне в топла вода. След това мястото се подсушава с кърпа и му поставяте едно кристалче, което се прикрепя с лепенка, за да не се мести. Оставете го през цялата нощ, а на сутринта го отстранете. Веднага ще забележите, че заедно с изсъхналата кожа се е отделил и самият кокоши трън.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook