img
Home / БЪЛГАРИЯ / Този коментар счупи брояча на Фейсбук: България ще бъде страна на семейство от мъж и жена!

Този коментар счупи брояча на Фейсбук: България ще бъде страна на семейство от мъж и жена!

/
/
/
728 Views

Този коментар на Александър Урумов бързо се превърна в една от най-коментираните теми в социалната мрежа. От КОЧ публикуваме текста без съкращения и редакторска намеса.

„Хомосексуалните активисти, които сън не ви лови, защото вътре в себе си знаете накъде сте се запътили:

Кой и кога ви отне какви точно права, освен тези, които вие самите си отнехте – да бъдете мъже и жени? Кой и кога ви лиши от какво по-точно, освен това, от което вие в самоубийствения си избор сами се лишихте? Кой и за какво ви е виновен, извън самите вас и вашите семейства?

И ако сте преживели нещо травмиращо в детството си, какво са Ви виновни невръстните деца на България, та искате да травмирате и тях?

Какво са Ви виновни невръстните деца на България, за да протягате крадливи ръце към душите им? Какво сме Ви виновни всички ние, които искаме да отглеждаме и възпитаваме децата си в своята собствена страна, за да ни натрапвате на нас своето безсрамие, своята агресия, своя ад?

Ние нямаме нужда от Вашия ад. Не сме го причинили ние, Вие самите сте си го избрали и сте приели да живеете в него. Вашият ад не е наш избор. Вашият ад никога няма да бъде наш избор. Ние никога няма да приемем Вашия ад за наше задължение, без значение дали Вие сте го обявили за Ваше право.

Адът на душите Ви не е нито право, нито задължение – той е мрак и мъчение.

И затова ще Ви противодействаме. Парите Ви няма да Ви спасят. Парите Ви няма да ни убедят. Парите Ви няма да ни победят. Ако Вие държите на своя път към мрака, никой не може насила да Ви спре. Но бъдете сигурни, че и никой не може насила нас да ни завлече по Вашия път. Затова няма да Ви позволим Вашият личен ад да го превърнете в пример за обществено подражание!

България ще бъде страна на семейство от мъж и жена!

България, която спаси Европа от сарацините. България, която спаси евреите си от нацистите. България, която блокира Истанбулската мерзост. Тази България никога няма да бъде плячка за никого! Включително и за агресивния Ви хомосексуализъм, и за безумната Ви джендър-идеология.

Да живее България!
Бог е с нас!“

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook