img
Home / KO4 STORY / Този мъж избра да живее в пещера на 250 млн. години, но ако видите какъв ремонт й направи ще искате да заживеете там (СНИМКИ)

Този мъж избра да живее в пещера на 250 млн. години, но ако видите какъв ремонт й направи ще искате да заживеете там (СНИМКИ)

/
/
/
767 Views

Мъж превърна пещера в дом на мечтите има всякакви удобства – канализация, подово отопление и дори достъп до интернет, видя КОЧ.

Не можем да отречем, че всеки един от нас поне веднъж е мечтал, поне за едно временно малко бягство от цивилизацията и съвременния начин на живот. „Пещерняка“ Анжело превърнал тази мечта в реалност.

Той живее в пещера, която е на 250 милиона години.

Мъжът споделя, че това му коствало 160 000 паунда, както и 1000 часа от живота му. Анжело е бил ръководител на огромна австралийска компания, но му е поставена диагноза „множествена склероза, и той решил да се оттегли.

Споделя, че след като е научил за заболяването, си се е почувствал убит, смачкан и затова е решил да заживее на място, където може да води здравословен и щастлив живот.

За пещерата научил за пръв път през 1999 година. Тя била обитавана в продължение на 300 години, но е изоставена през 1940г. Анжело купува пещерата за 62 000 паунда.

 

Източник: Girl.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook