Горещи новини

Тони Стораро СЕ ИЗПОВЯДА: Не исках да живея, плачех скришом нощем

Toni Storaro ne e iskal da jivee

Когато цялото ми семейство спеше, ставах и започвах да плача сам-самичък.

Това разкрива фолклегендата Тони Стораро в интервю за Мариян Станков – Мон Дьо, разказвайки за едни от най-тежките периоди в живота си.

До ръба на отчаянието стига изпълнителят на „Искам да ме чувстваш“ през 2012 г., когато губи гласа си.

„Не исках да живея, една година се лутах, не знаех какво да правя. Ходих при 20 професори в цяла Европа“, спомня си Стораро за този черен период.

„Господ ми взе гласа, но ми даде втори шанс, като ми го върна, даже по-хубав“, продължава фолкаджията. Смята, че нещо е прегрешил, за да му се случи това, но няма представа с какво е сбъркал пред Бог.

Това е само един от трудните периоди в живота на Стораро, който първо се бори с безпаричие, докато пробие в музиката, а после се разочарова до степен, че мисли да зареже кариерата си. Той тръгва от родния си Шумен към София, след като бизнесът на баща му фалира.

„Може да се каже, че заради този фалит станах известен. Ако не беше фалирала фирмата, вероятно никога нямаше да отида в София да се боря за кариера“, спомня си Тони.

По онова време брои стотинките и няма никакви пари. Майка му се принуждава да отиде в столицата при него и да продава кюфтета, за да може да отделя ядене в една торбичка и в края на деня да му носи храна вкъщи.

Но дори когато славата спохожда Стораро, се оказва, че не всичко е цветя и рози. Изпълнителят продължава да получава много малко пари.

„Бях само машина за пари“, но пари за други хора, жали се фолкаджията. Въпреки всичко той не се отказва и феновете му продължават да се радват на песните му.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тони Стораро СЕ ИЗПОВЯДА: Не исках да живея, плачех скришом нощем"

Какво мислите?