img
Home / БЪЛГАРИЯ / Топкриминалистът Ботьо Ботев с горещ анализ на загадъчната смърт на шефа на КАТ Казанлък!

Топкриминалистът Ботьо Ботев с горещ анализ на загадъчната смърт на шефа на КАТ Казанлък!

/
/
/
734 Views
loading...

„По-лесно е да се правим, че е самоубийство и че няма престъпление. Аз не искам да кажа, че колегите подхождат по този начин. Далеч съм от тази мисъл.“. Това заяви в ефира на Нова тв топкриминалистът Ботьо Ботев.

„Сложно е на този етап да се прецени от гледна точка на информацията, която има. Явно, че нещата не са в ред от гледна точка на самата обстановка и оценката на тази обстановка.

Много версии и констатации могат да се направят. Ако приемем тезата, че се касае за психологична криза във въпросния колега, кой и как би могъл да оцени какви ще бъдат неговите действия, когато е взел подобно решение?“, добави Ботев.

„Това е една сложна психологична категория, когато човек е стигнал до подобни съждения и действия. Има много неща, които трябва да се изяснят. Например невинаги онова, което е намерено – в случая пистолетът в ръката. Има подобни ситуации, в които може да се инсценира самоубийство.

Бих поставил като въпрос защо се подценява, че в момента тече проверка по отношение на вътрешен контрол и корупционни действия в районното управление.

Аз бих казал, че ще е твърде рано да се правят каквито и да е изводи. В тази ситуация обаче нещата вървят към едно самоубийство“, обясни още криминалистът.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!