img

Топ диетолог разкри как се свалят най-лесно коремът и паласките: Нужни са само 2 съставки от кухнята

/
/
/
1135 Views

За поддържане на здравето е добре да се приема сода бикарбонат, но пречистена или био, не тази от супермаркета, разбра Ко4.

Може ли да се отслабва, докато се къпем? Според известния диетолог Огнян Симеонов това е напълно възможно. Специалистът е категоричен, че за да се отслабне в областта на корема и кръста е необходимо да се ограничи приемът на въглехидрати. Който обича хляб, да купува пълнозърнест или заквасен с квас и най-вече – да е замесен от добри и надеждни хлебари.

Според диетолога не бива да се ядат повече от 2 филийки пълнозърнест хляб, а ако може по-малко – по-добре. Вариант е хлябът да се спре за една-две седмици, за да се види какъв ще е резултатът. Всеки човек отслабва по различен начин.

Огнян Симеонов напомня, че киноата може да замести хляба и е добре в периодите на ограничение да се консумира от този полезен продукт.

Обикновено се слага в зелените салати, но подхожда и на салата с краставици и домати. По време на диета менюто е необходимо да включва поне една салата, а ако са две ще е още по-добре. Диетологът напомня, че може да има дни, в които да се хапват само салати, да се приемат много течности и да се замени хлябът с елда, която също е много полезна.

На въпроса дали може да се отслабва без да се разболеем, той отговори ето така: Вирусите, бактериите и паразитите виреят в кисела среда. При алкално тяло вирусите няма с какво да се хранят и не се боледува.
При желание за отслабване и връщане на здравето е най-добре да се мине изцяло на алкална храна.

Друг вариант за поддържане на здравето е да се приема сода бикарбонат, но пречистена или био, не тази от супермаркета. В последно време много хора се лекуват с нея, и то при доста тежки заболявания. Тя алкализира тялото и спира достъпа до храна на определени тумори. За здраве е достатъчно да се взема на ден 1 ч. л. сода, разтворена във вода, а за отслабване – да се правят вани със сода и морска сол.

Забележка:

Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!