Горещи новини

Топ 3 домашни маски за лице, които трябва да опитате това лято: против стареене, за блясък, срещу бръчки и акне!

Top 3 domashni maski za lice

Винаги трябва да се грижим за здравето на кожата си, но през летния период трябва да обърнем специално внимание.

Разкриваме 3 домашни маски за лице, които ще ви помогнат да се погрижите за кожата си, едната е за борба с бръчките, другата за естествен блясък на лицето, а третата е идеална за тези, които имат проблеми с акнето.

Маска против стареене

Яйце и алое вера – маслото от алое вера, като едно от най-полезните за нашата кожа, ще ви помогне да предотвратите появата на бръчки за много кратко време.

Смесете три супени лъжици масло от алое вера с едно яйце и оставете сместа да действа 30 минути. Повтаряйте процедурата два пъти седмично.

алое гел

Снимка: pixabay

Маска за кожа с естествен блясък

Кисело мляко и лимон – Тази комбинация от естествени съставки ще върне блясъка на лицето ви. Смесете по една чаена лъжичка кисело мляко и лимон и разтривайте бавно в продължение на 5 минути. Измийте със студена вода и повторете процедурата два пъти седмично.

кисело мляко и лимон

Снимка: pixabay

Маска за кожа без акне

Мед и канела – Канелата е известна със своето антибактериално действие. Смесен с малко мед ще ви помогне да се справите с акнето за много бързо време. Оставете сместа да престои 30 минути и след това измийте със студена вода. Повтаряйте процедурата два пъти седмично.

маска мед и канела

Снимка: pixabay

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Топ 3 домашни маски за лице, които трябва да опитате това лято: против стареене, за блясък, срещу бръчки и акне!"

Какво мислите?