img
Home / ЗОДИИ / Топ 6 на най-самотните зодии

Топ 6 на най-самотните зодии

/
/
/
652 Views

Има зодии с изключително трудни и неразгадаеми характери. Някои от тях се чувстват самотни дори в тълпа от хора и сред близки приятели. Вижте кои са най-самотните зодии:

Дева
Строги са към себе си и често критикуват другите. На хората не им е приятно постоянно някой да ги кара да се чувстват виновни, затова избягват да са около девите. Тези зодии остават сами и дори не могат да се насладят на собствената си компания, защото обвиняват и себе си. Трябва да са по-мили.

Козирог
Има моменти, в които те не могат да се разкрият пред другите и да позволят да са уязвими. Тази отдръпнатост причинява липса на интимност и заради нея козирозите трудно създават връзки. Трябва да не се страхуват да покажат себе си, никой няма да ги помисли за слаби.

Риби
Изживяват самотата много тежко и се опитват да я преборят. Превръщат негативните чувства в изкуство, разсейват се със свои хобита. Мечтаят, фантазират, за да не мислят за самотата. Много често се разочароват от хора, които са ги предали и затова затварят сърцето си и се изолират вкъщи.

Овен
Овните може да са много активни, но вътрешно често се чувстват сами и самотни. Животът им е забързан, имат грижи и се чувстват така сякаш са изгубили истинската връзка и истинския контакт с хората. Имат и периоди, в които си мислят, че всички са ги предали. По принцип обичат да са сред хора, но имат черни дни, в които не искат да виждат никого.

Скорпион
Скорпионите се нуждаят от време за себе си и време, в което да са сами и необезпокоявани. Понякога избягват хората, когато имат нужда да презаредят, но когато се върнат, тези хора са изчезнали, защото не са разбрали поведението на скорпиона. Ако са наранени и предадени, изолират се, дори от най-близките. Понякога в гнева си казват ужасни неща.

Стрелец
Тези знаци обожават хората и социалните контакти. Имат нужда често да създават нови приятелства и да се запознават с нови хора. Когато не получат такава възможност, чувстват се много самотни. Често пътуват, сменят обстановката, затова губят хора и не могат да създадат силни емоционални връзки. Когато приятелите им страдат и имат нужда от утеха, стрелците обикновено не са там, а странстват.

Топ 6 на най-самотните зодии

Източник: www.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook