Новините на фокус
Home » СВЯТ » Тото в спортни залагания. Какво е това и каква е разликата от букмейкъра winbet?

Тото в спортни залагания. Какво е това и каква е разликата от букмейкъра winbet?

Залагането на спортни прогнози е съвсем различно от обичайната игра в букмейкъра. Нека видим какво е тото и как се различава от букмейкъра.

Какво са тото спортни залагания и какви са неговите характеристики?
Концепцията за „тото“ се използва в залаганията, състезанията и спорта. Спортният Тото са лотарии, различни един от друг.

Какво представлява тото?

Спортните залагания включват залагания върху резултата или точния резултат в определен брой мачове каквито предлага Winbet. Това може да бъде съвпадение от един спорт или от различни. Печалбите в тази игра не зависят от коефициентите, а от броя на отчетените събития, равенството и общата сума на залозите. Наградният фонд се формира от залозите на участниците. Колкото повече събития е предположил участникът, толкова по-голям е делът на наградния фонд, който получава. Също така играчът има джакпот за прогнозиране на всички събития от равенството.

Тото в спортни залаганияВ рамките на една циркулация, клиентът може да направи повече от една печалба. Наред с увеличаването на броя комбинации, увеличената сума на играча също се увеличава. Най-популярният тип спортни залагания са тотото. Winbet е спонсор на доста футболни отбора, като например ФК Дунав Русе, а тотото подпомага целия спорт в България. Тото е необходимо да отгатнеш резултата от мача. Обикновено са необходими 15 събития, за да се предскаже, и най-малко 9 резултата да се доближи до печалбата. Там има смесени с един спорт.

Тото „Точен резултат“

При тоталния тип „Точната оценка“ трябва да предскажете крайния резултат от мача. По-малко събития се предлагат , отколкото в лотария, а печелившият бар е по-нисък. Обикновено трябва да се отгатнете точния резултат в поне 2 от 8 мача равенството, за да се постигне делът на наградата.

Какво е тота в състезанията?

Тоталът на състезанията е игра за залагания и е основана на взаимно залагане на участниците, а организаторът действа като арбитър. Играчът на залагания залага, формиращ общ брой. След като определи резултата от състезанието, печалбата се разпределя между печелившите играчи в съотношение сумата от залозите им. Тук общият обем е също по-малък от общата сума, която участниците влагат, тъй като организаторът взема дял от наградата.

Как се различава от букмейкър?

Съществуват някои разлики между спортния играч и букмейкъра:

Липса на коефициенти;
Невъзможността предварително да узнаете потенциалните печалби: не зависи от коефициентите или от сумата на вашите залози, а от броя на победителите и общия обем пари;
Ограничения за вида на залога, който може да бъде направен;
Липса на избор на мачове, за които можете да залагате. Наборът от мачове за теглене се определя предварително от организатора на TOTO;
Джакпот и наличност. Това е допълнителна сума, която се изплаща в случай на правилно прогнозиране на всички събития.

Спортните залагания не са популярни сред играчите, които търсят да печелят пари за букмейкърите. Много от букмейкърите, както и 7777.bg предлагат промо кодове и бонуси за новите си клиенти. Този тип спортни залози е несъвместима с професионалните игри. Това е така, защото изчисляването на стойността е невъзможно, няма коефициенти и няколко резултата едновременно. Размерът на плащането е трудно да се предвиди. Но това е развлечение за любители, които искат да рискуват малко.

TOTO е подобно на израз или система. TOTO е по-лесно да планирате. Организаторът не изчислява шансовете, не рискува да загуби пари и взема фиксиран процент от сумата на залозите.

Във всички случай, дали избирате тото или професионални футболни прогнози трябва умело да подредите игрите си и да направите своя ход!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?