Горещи новини

ТОЧНИЯТ хороскоп за седмицата 15-21 април: СТРЕЛЕЦЪТ става звездата на периода; ТЕЛЕЦ, ДЕВА и КОЗИРОГ – пред фатален избор

Horoskop 15-21 april

Април ще продължи с навлизането на Слънцето в знака Телец, което ще замени досегашните тенденции за решаване на материални въпроси, подобряване на условията на съществуване, грижа за тялото, комфорт и стабилност.

Особено ценни ще бъдат такива качества като спокойствие, емоционална стабилност, последователност, постоянство, добронамереност и взаимна изгода.

През този период много може да се постигне само чрез постоянство, упорит труд и издръжливост. Телците ще се чувстват доста комфортно в такова енергийно поле, ще могат да постигнат много от целите си, да решат дългогодишни проблеми, свързани с взаимоотношения, местоживеене и придобивки. Девите и Козирозите ще могат да издишат малко – емоционалният интензитет от предишния период ще бъде заменен от планирани и спокойни действия.

Скорпионите и Овните, напротив, ще се отегчат от липсата на бурни страсти и емоционален интензитет. Близнаци, Везни и Водолей ще почувстват стабилност в материалната сфера на живота и това ще им даде увереност в бъдещето. Лъвовете и Стрелците ще бъдат склонни към необичайни монотонни и отговорни дейности, а Раците и Рибите ще могат да изградят оптимален работен график за себе си, като имат време да се забавляват, да се отпуснат и да отделят време на любимото си хоби.

За бизнесмените транзитът на Слънцето през знака Телец ще донесе подобрения във финансовия сектор, както и възможности за създаване на „предпазна възглавница” за своите компании или структури.

Хармоничните секстили на Марс с Уран и Юпитер ще позволят на много представители на Зодиака да направят уверена стъпка в нова посока – както в работата, така и в хобитата. Скорпионите и Овните ще получат необичайни възможности да реализират своите таланти: първите ще могат радикално да променят съдбата си, а вторите ще могат да подобрят позицията си в работата. Козирозите и Водолеите ще бъдат завладени от необичайни впечатления и ще получат вдъхновение и сила за по-нататъшни постижения.

Стрелец и Риби ще могат да демонстрират своите знания и опит пред широката публика. В същото време Стрелецът ще бъде особено популярен в обществената сфера, а Рибите ще поемат инициативата в професионалната сфера от своите колеги или конкуренти. Възможности за укрепване на влиянието си в сферата на бизнеса ще имат Раците, които ще могат успешно да се противопоставят на интригите на конкурентите, прокарвайки техните интереси.

Телец и Дева ще почувстват известен дискомфорт, защото ще трябва да положат много усилия за стабилизиране на емоционалното си състояние.

Съвпадът на Юпитер и Уран в неделя ще донесе вдъхновени идеи и възможности да промените съдбата си и близкото бъдеще. Много представители на Зодиака ще имат шанс да преминат на ново ниво на съзнание и възприятие на заобикалящата ги действителност; Стрелец, Рак, Водолей, Риби и Скорпион ще вземат фундаментални решения относно своето съществуване, цели и перспективи, ще започнат да преустройват живота си, да променят навиците и да се отърват от стереотипите.

Телец, Дева и Козирог ще бъдат изправени пред определен избор, който ще бъде невъзможно да не направят. Овен и Лъв най-вероятно ще решат да сменят работата или сферата на дейност, докато Близнаци и Везни ще инициират промени в личния си живот и в отношенията с партньорите. Нека видим подробностите за всеки знак в точния хороскоп за седмицата 15-21 април:

Овен (21 март – 20 април)

За Овните е препоръчително да посветят първата половина на седмицата на семейството и домакинските задължения. Областта на финансите и финансовото състояние на семейството също ще изискват внимание. Ще трябва да положите известни усилия, за да разрешите съществуващите проблеми. Втората половина на седмицата обещава да бъде социално активна и наситена – както в работата, така и в личния живот. Почивните дни трябва да прекарате с приятели, в приятни разговори и обсъждане на текущи проблеми. Здравето обещава да бъде добро, а финансовото състояние ще се подобри по-близо до уикенда. Възможностите да промените мястото на работа или сферата на дейност ще се появят през уикенда и не без помощта на приятели или познати от близкия ви кръг.

Телец (21 април – 20 май)

През първата половина на седмицата Телците ще трябва да се справят с неприятните последици от действията на роднини или деца. Родителите ще бъдат принудени да отделят много време, за да изравнят проблемите, в които са попаднали близките, и повишената раздразнителност поради това ще бъде много изнервяща. Втората половина на седмицата обещава да бъде по-благополучна и спокойна.

Здравето може да бъде усложнено от психосоматични симптоми, които обаче ще отшумят до края на седмицата. Финансовата страна на живота ще изисква значителни разходи за близки или роднини, но тези принудителни инвестиции ще доведат до подобряване на микроклимата в семейството, а искрената благодарност от близки ще подобри настроението на самите представители на земния знак. Поне определено няма да им се налага да съжаляват за материалните си загуби.

Близнаци (21 май – 20 юни)

За Близнаците седмицата ще бъде период на възможности и шансове. Представителите на знака ще бъдат активни в основните сфери – професия и лични отношения. Раздразнението по служебни въпроси и взаимоотношения с колеги през първата половина на седмицата бързо ще отстъпи място на спокойно и събрано настроение. Мнозина могат да получат предложения да сменят мястото си на работа или пребиваване и следователно ще трябва да направят корекции в отношенията или взаимодействията с лични партньори.

Здравето може да бъде податливо на настинки, така че трябва да се грижите за себе си, да се обличате топло и да изключите студените напитки от диетата си. Финансовият сектор ще ви зарадва с възможностите за допълнителни печалби, от които ще трябва да се възползвате възможно най-скоро.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците ще трябва да покажат цялата си упоритост и търпение, за да постигнат настоящите си цели. Това ще бъде особено актуално за професионалната сфера: бизнесмените ще бъдат изправени пред трудни преговори и трудни взаимодействия с властите и финансовите структури. Служителите ще бъдат принудени да отделят време за интригите на своите колеги, да се включат и да задържат позициите си с всички сили. Между другото, определено ще има всички шансове за успешно разрешаване на всички въпроси и проблеми, така че Раците ще посрещнат края на седмицата със самодоволно отношение и приятни емоции.

Здравето обещава да бъде постоянно добро, а финансовата сфера няма да създава притеснения. Романтичната страна на живота ще зарадва самотните представители на този воден знак с нови запознанства, срещи и признаци на внимание от страна на ухажорите.

Лъв (23 юли – 22 август)

През цялата седмица Лъвовете ще бъдат в емоционално приповдигнато състояние и ще се окажат в центъра на вниманието, привличайки нови фенове и почитатели. Това е добър период за тези, които се занимават с научна дейност – тук има всички шансове ясно да изразят себе си и да осребрят своите прогресивни идеи или открития. Финансовата страна на живота ще ви позволи да направите дългоочаквани покупки през уикенда, а придобивките ще ви зарадват и ще бъдат полезни. Родителите ще прекарват повече време с децата си, наслаждавайки се на съвместни игри или образователни програми.

Здравето може леко да се влоши за зависимите от времето представители на огнения знак през първата половина на седмицата, а романтичната сфера на живота ще остане на предишните си позиции.

Дева (23 август – 22 септември)

На Девите им предстои продуктивна седмица, резултатите от която ще зависят пряко от положените усилия. Бизнесмените ще имат възможности да подобрят делата си, докато служителите ще се насладят на работния процес – всичко обещава да върви по план и навреме.

Здравето може леко да се влоши през първата половина на седмицата, когато има опасност от настинки и смущения във функционирането на сърдечно-съдовата система. Романтичната сфера ще зарадва Девите – както необвързани, така и във връзка. Първият ще има срещи, флирт и интересна комуникация с обожатели, а вторият ще има хармонично взаимодействие със сродната си душа. Финансовата ситуация ще остане същата като предходната седмица, без влошаване.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните ще бъдат доволни както от финансовото си състояние, така и от професионалната си сфера. Но когато става въпрос за романтичната страна на живота, ще стане много по-сложно. Семейните представители на знака могат да имат сериозни конфликти с партньорите си на базата на разногласия относно общо бъдеще, общи цели и задачи, както и начин на живот. Свободните хора ще изпитат повишени взаимни претенции с фенове, раздразнителност и прекалено критично възприемане на хората от близкия им кръг.

Що се отнася до здравето, то може да се влоши при Везни, които имат хронични ендокринни или сърдечно-съдови проблеми. В края на седмицата може да се появят възможности за преместване или смяна на работа.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите ще бъдат активни, пълни с идеи и вдъхновение. Много представители на този воден знак ще имат страхотен шанс да променят съдбата си към по-добро. Това може да са срещи, променящи живота, неочаквани възможности или уникални идеи от близки.

Здравето обещава да бъде добро, но все пак си струва да се грижите за опорно-двигателния апарат. Финансовата ситуация също ще претърпи промени в посока увеличаване на входящия паричен поток. Показването на щедрост към близките и нуждаещите се бързо ще даде положителен отговор от Вселената, позволявайки на Скорпионите да бъдат по-малко подозрителни и критични. Романтичната сфера също ще започне да набира скорост – и с тези, които се харесват и предизвикват приятни емоции.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците усилено ще решават текущи проблеми, повечето от които са свързани с битови въпроси. И намерените решения не винаги ще бъдат приятни и е малко вероятно да задоволят всички заинтересовани страни. В тези дни обаче сигурността на този етап от живота ще бъде по-важна, така че всяко взето решение ще се счита за добро.

Финансовият сектор ще се подобри през втората половина на седмицата, а здравето и благосъстоянието ще останат стабилни. Романтичната страна на живота ще бъде приятна: представителите на семейството и отношенията на този огнен знак ще водят начин на живот, познат на себе си и на партньорите си, докато необвързаните Стрелец ще предпочетат интересна комуникация с нови приятели и обожатели.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите ще прекарат първата половина на седмицата в комфортно емоционално състояние. Много неразрешени проблеми ще имат възможност да се затворят и практически нищо няма да се изисква от самите представители на знака за това. Приятелите ще ви зарадват с интензивна комуникация по интересни теми, а близките ще бъдат внимателни и грижовни.

Втората половина на седмицата ще бъде коренно различна от първата и тук на преден план ще излязат професионални проблеми, които могат да бъдат решени само с важен избор. На Козирозите се препоръчва да прекарват уикендите си сред природата – за предпочитане близо до естествени водоеми.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Седмицата ще донесе приятни изненади и впечатления на Водолеите. Финансовото състояние ще е стабилно, дори с изгледи за подобрение. Здравето едва ли ще създаде проблеми: умерената физическа активност на чист въздух ще подобри вашето благосъстояние и ще добави оптимизъм. В работата си ще трябва да демонстрирате пълноценно способностите и таланта си, което ще се отрази най-положително на кариерата и отношението на ръководството.

Взаимодействието с властите също ще бъде продуктивно – ще ви позволи да разрешите всички въпроси и проблеми, да получите изчерпателна информация и необходимата помощ. Романтичната сфера може да зарадва много Водолеи с приятни и неочаквани изненади през втората половина на седмицата.

Риби (19 февруари – 20 март)

През по-голямата част от седмицата Рибите ще се разкъсват между работа и семейни дела. Последното може да изисква спешни и решителни действия, пътуване, посещения на власти, адвокати за консултации, както и финансови разходи. Професионалната сфера също ще е богата на количеството отпаднала работа, която ще трябва да свършите сами, без да разчитате на помощта на колеги. Последният дори ще „вкара прът в колелата“, ще плете интриги и ще се опита да компрометира Рибите в очите на началниците си.

Най-добрата тактика през този период ще бъде спокойствието, овладяването на емоциите и твърдото отстояване на позициите – както в работата, така и в семейните дела. Здравето обещава да бъде стабилно, но хроничните ендокринни заболявания трябва да бъдат под специален контрол.

Твоят коментар

Be the first to comment on "ТОЧНИЯТ хороскоп за седмицата 15-21 април: СТРЕЛЕЦЪТ става звездата на периода; ТЕЛЕЦ, ДЕВА и КОЗИРОГ – пред фатален избор"

Какво мислите?