Горещи новини

Трагедията е огромна! Ето кой ще се грижи за сирачетата на жестоко убитата Камелия (ВИДЕО)

Трагедията е огромна! Ето кой ще се грижи за сирачетата на жестоко убитата Камелия (ВИДЕО)

14-годишно момиче и по-малко с 5 години момче останаха сираци след трагедията в Ботевград. Тяхната майка Камелия Аярова (37 г.) беше намушкана смъртоносно от баща им Любомир (43 г.), който след това се застреля с ловната си пушка.

Лелята на убитата жена заяви, че двете осиротели деца ще бъдат гледани от бащата на Камелия, научи ko4.

Съседите на Аярови продължават да недоумяват как се е стигнало до кървавата драма. Според тях Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал на съпругата си. Напротив, семейството било задружно и щастливо. Преди време Аярови имали проблеми, но не било нещо сериозно и бързо се сдобрили, увери и лелята на Камелия. Тя и Любомир живеели в квартал „Васил Левски”, където се намирало и шивашкото ателие на жената, пише „Трафик“.

Каква е причината затова, все още не е ясно. В града се разнасят слухове, че убитата жена имала тайна връзка, за която мъжът й разбрал и вдигнал скандал. Били се разделили за малко, но взели решение да се съберат. Заради работата си в шивашкото ателие Камелия била позната на целия град. Мъжът пък бил багерист, работел в кариера край Ботевград.

Съседката на семейството Теодора Стоянова разказа, че двете деца на Камелия и Любомир били много послушни. 14-годишната дъщеря участвала в извънкласни дейности и играела в група за народни танци.

Във фаталния вторник Камелия и съпругът й се скарали. Разследващите предполагат, че жената е излязла от ателието, за да поговори със съпруга си. Свадата обаче завършила с три удара с нож. Фатален се оказал този в шията. Камери на общината заснели съпрузите, но не и самото убийство. Линейката пристигнала на място три минути след подадения сигнал от случайно преминаващия Веселин Костов. Той разказа, че познава убитата жена, както и децата й. По думите му докато трупът на Камелия стоял в локва кръв, към него се втурнала 14-годишната дъщеря. Костов спрял момичето, дръпнал го настрана и започнал да го успокоява, че всичко ще е наред. Детето обаче повтаряло, че иска да отиде при майка си.

Подозренията за убийството веднага паднали върху съпруга на Камелия Любомир, който се качил в колата и заминал в неизвестна посока.

По-късно стана ясно, че мъжът изобщо не се е укривал, а се е прибрал в дома си. Около 30 минути след извършеното престъпление от него в пристъп на разкаяние той се самоубил. Използвал законно притежаваната ловна пушка, с която се застрелял в устата.

Веднага след убийството градът беше блокиран с КПП-та, а всяка кола беше щателно проверявана. Цели 5 екипа трябваше да претърсят всички възможни адреси, на които можело да се намира Аяров.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Трагедията е огромна! Ето кой ще се грижи за сирачетата на жестоко убитата Камелия (ВИДЕО)"

Какво мислите?