Home » БЪЛГАРИЯ » Трагедията е огромна! Мрежата почерня заради загиналия 23-г. бъдещ полицай Борислав СНИМКИ
Трагедията е огромна! Мрежата почерня заради загиналия 23-г. бъдещ полицай Борислав СНИМКИ

Трагедията е огромна! Мрежата почерня заради загиналия 23-г. бъдещ полицай Борислав СНИМКИ

23-годишният Борислав Бахтарлиев, който загина в тежка катастрофа между мотор и лек автомобил, станала около 17:30 часа в петък на изхода на Петрич, се дипломирал преди дни в академията на МВР и само след седмица е трябвало да започне работа в полицията, пише struma.com.

Спътничката му – 21-годишната Виктория Воденичарска от Благоевград, курсант в МВР академията, е с опасност за живота, с множество травми, настанена в болницата в Петрич.

Снимка: Фейсбук

В социалната мрежа Фейсбук и към този момент не спират да валят жалейки от потресени от трагедията близки и познати на младия Борислав.

​​​​​​

Припомняме, че шофьор от Разлог, управлявал „Мерцедес“ предприел непозволена маневра обратен завой и ударил  с предната си част идващия насреща моторист. Сблъсъкът бил изключително силен. Борислав загинал на място, а момичето зад него е транспортирано в болница.

Снимка: Фейсбук

Пострадала е и жена, пътувала в мерцедеса. Шофьорът  е тестван за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни.

Случилото се разтърси Петрич. Това не е първото пътно произшествие с жертва на това място, коментират петричани и свързват тежката катастрофа с фаталния петък 13-ти. За последните дни втора смърт на млад човек в града.

Преди дни млада жена блъсна с колата си пешеходец, син на семейство фермери – украинци.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?