img
Home / ЗДРАВЕ / Трагедия по Шекспир: Булка написа, че само смъртта може да я раздели с годеника й! Малко след сватбата двамата загинаха (СНИМКИ)

Трагедия по Шекспир: Булка написа, че само смъртта може да я раздели с годеника й! Малко след сватбата двамата загинаха (СНИМКИ)

/
/
/
785 Views

Младоженци загинаха по време на медения им месец, след като невестата заспа зад волана. Двойката решила да отиде на меден месец с колата си, но дългият път просто ги изтощил.

Ейми Мофат и Стивън Греъм от Юта се оженили преди няколко седмици. Те планирали да прекарат медения си месец в Канада, където отишли с кола. Пътят бил дълъг, а младоженците нямали навик да пътуват на дълги разстояния.

По средата на пътя пикапът бил управляван от Ейми. Тя била малко уморена, но продължавала да кара. В някакъв момент тя заспала зад волана и колата преминала в насрещното платно, а след това отлетяла от скала.

Долу имало друг път, където пикапът се приземил. Свидетели на трагедията изтичали към колата, но веднага им станало ясно, че хората в нея са мъртви. Един приятел на покойните младоженци, който карал зад тях, просто не можел да повярва какво се случва.

„Това е като история на Шекспир. Видях как умряха заедно. Те бяха много щастливи и искаха да живеят дълъг и щастлив живот“, споделя той.

Най-ужасното в тази история е, че след сватбата Ейми е написала във фейсбук трогателна пост, в който тя изразява любовта си към Стивън. Тя добавя, че е сигурна, че само смъртта може да ги раздели. Така се и случи.

 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook