Home » КЛЮКАРНИК » Трима бивши участници в „Игри на волята“ са помогнали на Рълев да спечели
Трима бивши участници в "Игри на волята" са помогнали на Рълев да спечели

Трима бивши участници в „Игри на волята“ са помогнали на Рълев да спечели

Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в „Игри на волята“. Оказва се, че трио от предния сезон на формата подготвя Рълев, за да спечели финалната битка на арената и да грабне чека от 100 бона.

Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефтеров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И подготвя Рълев да бъде истинска машина. От години Иван мечтае да бъде сред участниците в „Игри на волята“, но все нещо не му достига в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за съвети как да премине кастингите. Следва положителен отговор и нечовешки тренировки както и изпипани до краен предел тънкости на формата.

По думите на бившите участници те дори споделят пред продуцентите, че следващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е избран. А останалото е вече история.

„И аз се чувствам победител, защото един приятел постигна една обща цел – Рълев да е кралят на „Игри на волята“, споделя Гого. Под вещите напътствия на триото Иван се превръща в истински войник. Първо той е слабичък, но издръжлив. Тренировките дават резултат.

„С годините той е усвоил, както физически качества, така и качества, с които спокойно човек да може да се нарече достоен мъжкар. Ние тримата сме повярвали в теб толкова много и сме предсказали бъдещето, посочвайки следващия победител във формата“, споделя Чакалов.

„Като го изпращах към това приключение, му казах няколко думи, които после ми сподели, че са го държали до последната победа“, добавя пък Лефтеров. В същото време пък участниците от 5-ия сезон на „Игри на волята“ се събраха на шумен купон.

Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският, вицешампион от игрите в Атланта направо скъса синджира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга, пише „България Днес“.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?