Home » KO4 STORY » Трогателно! Вижте как преминава 1 ден на село – нищо общо с вашето ежедневие (видео)
Трогателно! Вижте как преминава 1 ден на село

Трогателно! Вижте как преминава 1 ден на село – нищо общо с вашето ежедневие (видео)

По цял ден плюем държавата си, но забравихме за красотата на нашата страна.

А тя е някъде там, в малкото китно селце, при баба и дядо, там близко до земята, защото ние българите от край време и се надяваме завинаги ще бъдем свързани със земята.

В това видео на КОЧ ще видите точно това – хармонията на селото, а не хаоса на сивия и грозен град, тежката физическа земеделска работа и грижата за домашните животни, а не поредния еднообразен, лишен от въздух и светлина, ден в офиса.

Това видео показва истината – истинските продукти, а не ГМО боклуците от големите чуждестранни хранителни вериги, истинският човек, който става рано сутрин и се труди чак до вечерта, за да сложи на трапезата.

Такива са баба и дядо. Такива са бабата и дядото в това видео.

То може и да не е лъскаво и луксозно, но пък е толкова стоплящо сърцето и душата, че ни се ще да го гледаме още и още, да потънем поне за кратко в тази селска идилия и да се откъснем от глупавите злободневни проблеми на модерния град.

Гледайте видеото и вие, откъснете се поне за малко от градската среда, вижте истинското, вижте българското, селското, честното и трудното, раждащото плодове и даващо смисъл на тези старци да се събуждат всеки ден, готови за още работа и труд.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?