img
Home / СВЯТ / Трудно е за вярване, но това е наследникът на легендарната Волга! Вижте колко ще струва този истински звяр

Трудно е за вярване, но това е наследникът на легендарната Волга! Вижте колко ще струва този истински звяр

/
/
/
470 Views
loading...

Едва ли някой ще повярва, че колата на снимката е наследник на легендарната по времето на социализма „Волга“.

Неотдавна ви запознахме с това какво се случва с друга легенда на съветското автомобилостроене – „Запорожец“. И докато при „зазката“ украинските производители залагат на силно конкурентна цена, тук акцентите определено са лукс, мощ и агресивен дизайн.

За модела „Волга ГАЗ 5000 GL“ няма много официални данни. От публикации в руски медии можем да си направим извода, че цената ще варира в доста широки граници, като модел със средно оборудване се очаква да се продава за около 90 000 евро.

Ако са верни слуховете, че един от двигателите ще бъде 3,2-литров, то мощността на волгата вероятно ще прехвърли впечатляващите 300 конски сили!

От компанията производител ГАЗ дават оскъдна информация за модела. Сигурно е само, че той е патентован и има вероятност да бъде представен официално до края на 2016 година. Другото уверение е, че „Волга ГАЗ 5000 GL“ ще бъде един абсолютно съвременен автомобил, който по нищо няма да отстъпва на западните си събратя от този сегмент, а стандартите му напълно ще отговарят на нормите за второто десетилетие на XXI век.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!