Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Тъжни празници за Венелин Петков
Тъжни празници за Венелин Петков

Тъжни празници за Венелин Петков

Тъжни празници е изкарал Венелин Петков, издават запознати. Той се раздели с майката на децата си – спортната водеща Николета Маданска, преди няколко месеца.

Синовете им Йоан и Михаил са били с нея на Коледа и Нова година, а бившият шеф на Би Ти Ви новините е останал сам като куче в просторния си дом в Бистрица.

Че журналистите са били разделени по празниците, стана ясно и от активността им в социалната мрежа. Блондинката публикува коледна снимка със синовете си и отбеляза, че се намира в Лозен, където е и къщата на родителите й. След разлъката с Петков тя се изнесе там с целия си багаж. Хубавицата се надявала Венелин да преосмисли поведението си, да й се извини и да се съберат, но засега не се очертавало това да се случи.

Хора от обкръжението на бившите влюбени твърдят, че те са се изпокарали грозно скоро след раждането на малкия им син Михаил. Новинарката не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката не е изневяра, а е тежкият характер на Венелин, който бил ужасно дребнав и избухвал за най-малкото нещо.

Петков бе отстранен от поста директор на Би Ти Ви новините в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не участвал активно и в грижите за синовете си. Николета едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години. Изморена от непрекъснатото мрънкане на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.

Докато работеше в Би Ти Ви, Венелин бе известен сред колегите си с ужасния си характер. Той неведнъж си позволявал да обижда и унижава публично подчинените си, а крясъците му били ежедневие. В нюзрума на медията благославят деня, в който си е тръгнал, защото с новия шеф Антон Хекимян работата била далеч по-лека.

За съжаление, Петков започнал да изкарва яда от професионалния си провал върху Николета. Финансовото му положение също се усложнило. От година и половина бившият директор на Би Ти Ви новините е учител на деца от първи до пети клас в столично частно училище, а заплатата му не е кой знае колко висока. Той преподава „Глобални перспективи” изцяло на английски език.

Заплащането на Венелин в частното школо изобщо не покривала разходите, които можел да си позволи като шеф в Би Ти Ви. Това допълнително влошило отношенията му с Николета. През последните години те няколко пъти били пред раздяла, но когато тя забременяла с първородния им син Йоан, временно изгладили различията си. След появата на малкия Михаил обаче чашата преляла и Маданска си събрала багажа.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?