Home » ЗОДИИ » Тъмни тайни излизат наяве: Ретроградният Меркурий внася безпрецедентен хаос в живота на 2 зодиакални знака
Retrogradniqt Merkyrii vnasq haos na 4 zodiakalni znaka

Тъмни тайни излизат наяве: Ретроградният Меркурий внася безпрецедентен хаос в живота на 2 зодиакални знака

Този път ретрограден Меркурий е в знака Овен, който е символ на огнена енергия, страст и вълнение.

Ето защо може да повлияе на сферата на общуването, как ще се позиционирате на работа спрямо колегите си, спрямо партньора си, носи импулсивност, която ще трябва да контролирате

Вторият ретрограден Меркурий през 2024 г. започна на 1 април и ще продължи до 24-ти. Когато планетата стане ретроградна, ще има смущения в областите на живота, управлявани от планетата, както и аспекти, свързани със зодиакалния знак, в който тя е ретроградна.

Този път ретрограден Меркурий е в знака Овен, който е символ на огнена енергия, страст и вълнение. Затова може да се отрази на сферата на общуването, как ще се позиционирате в работата спрямо колегите, към партньора, носи импулсивност, която ще трябва да контролирате.

Това обаче ви носи и добри страни, ако знаете как да използвате ретрограден Меркурий. Това до известна степен ще повлияе на егото и идентичността ви и звездите ви съветват да осъзнаете вътрешното си аз, да се запитате кои сте и в каква посока искате да вървите.

ОВЕН

Тъй като ретрограден Меркурий е точно в знака Овен, някак тази зодия ще бъде под по-силното му влияние. Ще се почувствате объркани. Ретрограден Меркурий през април 2024 г. ще повлияе на вашата идентичност и начина, по който виждате себе си.

Звездите съветват да не мислите много и да не си задавате твърде много въпроси, защото през този период ще получавате все по-малко отговори.

БЛИЗНАЦИ

Тъй като Меркурий е вашата управляваща планета, ретроградността може да предизвика дълбока чувствителност, особено когато става въпрос за взаимоотношенията ви с другите, колко интересен е социалният ви живот и дали наистина сте на път да постигнете мечтите си.

Може да се почувствате объркани относно социалното си положение и несигурни относно способността си да влияете на другите, което ви кара да се опитвате повече да се свързвате.

Има и възможност за свързване с хора от миналото. Може да се наложи да се сблъскате с голям натиск в професионалната си сфера, докато се справяте със социалното напрежение. За щастие, след дъжда ви очаква дъга!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?