Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Търся си мъж, че не се търпи повече!
Търся си мъж че не се търпи повече!

Търся си мъж, че не се търпи повече!

„На 34 години съм. Висока 165 см, тежа 110 кила, нося обувки 43-ти номер. На средна възраст съм.

Живея си скромно и достойно на село до чешмата. Мъж не съм имала, щото тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри, все омъжени, и живи родители.

Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На бала пих уиски и много ми хареса квадратното шише.

Мога да карам комбайн и трактор, както да ги бутам и дърпам, ако закъсат. Ама само по асфалта, щото иначе затъвам до коленете в кал.

Имам мотор „Иже“ с кош. Когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце, 14 кози и 4 пръча + каракачанките и бай Митьо с магарето. Най ме озориха пръчовете, щото трябваше да ги свалям от сливите.

Помня, че бай Митьо се кръстеше и мърмореше: „Ох, леле, божкеее, на кое ли добро момче ще му почерни живота този дзвер?“. Хакнах му един шамар, да са сафиряса. И сега ме заобикаля, като ме види. И все ходи на реката да си търси златния мост.

Мен в село много ма почитат и уважават – и мъжете, и жените. Но си търся мъж, че не се търпи вече.

Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Мога да готвя, но по ми харесва да мачкам някой мъж с голи крака, когато е настинал. Той стене, пъшка и се гърчи, а аз мачкам ли, мачкам…

Търся си мъж, да не е много учен, че да има за какво да си говорим.

А пък и те, учените, все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи вкъщи и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старците, че аз като тръгна на лов, по два три дена се пилея по пущинаците.

Ама празна не се връщам. На барове и доктор не ходя.

Искам само да ме обича и да си правим деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа, да не се повреди.

Просто читателка

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?