Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тя изпадна в клинична смърт и я бяха отписали, но като по чудо се върна и разкри какво ни чака на оня свят…
Тя изпадна в клинична смърт и я бяха отписали
Снимката е илюстрирана

Тя изпадна в клинична смърт и я бяха отписали, но като по чудо се върна и разкри какво ни чака на оня свят…

Жена изпада в състояния на клинична смърт и попада в един отвъден свят. Тя твърди, че е говорила с ангели и те са определили съдбата й.

Дамата на име Силви споделя, че се е озовала на място, където „времето е спряло.“ Тя описва историята си на сайта на Фондацията за проучване на близки до смъртта преживявания (Near death experience research foundation). Какво става в отвъдното със Силви?

„Имах чувството, че бях част от Вселената, като клетка, свързана с другите клетки в безкрайността на Вселената.“ Това описание напомня за кошерното общество описвано в източните философии.

Историята не спира до тук.

По неин разказ Силви искала да остане на това място. То я привличало със спокойствието и блаженството, което изпитвала душата там. Но ангели, според нея, й прошепват: „Времето все още не е дошло.“

Жената допълва: „След това се оказах в светло и меко място. Бели фигури ми говореха нежно и ми казаха много неща за самата мен. Включително и това какво я очаква на Земята и как хората ще се променят външно през годините.

Говориха за предстоящо повдигане на вибрациите на планетата и това как някои ще останат в по-ниска плътност.

След това не си спомням нищо, а само, че исках да остана, но те ми казаха, че сега не е момента. Върнаха ме отново в линейката и чух как парамедикът казва на майка ми, че няма да оживея, а тя плачеше.“

Лекарите споделят:

Силви се събужда в болница няколко дни по-късно. Тя споделя виденията с лекарите и остава изненадана, когато научава, че има и други пациенти с подобни преживявания. Доктор Сам Парниа от Langone School of Medicine в Ню Йорк споделя: „Хората описват ослепителна светлина, която ги вика при себе си. Те разказват още как виждат свои починали роднини, които сякаш ги приветстват там. Пациентите често споделят, че не искат да се връщат обратно на земята заради комфорта, който са изпитали на мистичното място.”

Лекарят допълва, че „много хора описват как се “отделят” от тялото си, гледайки как медицинския екип се бори за живота им.”

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?