img

Тя ми каза, че бебето ми е много хубаво, а след това изпитах най-големия ужас за една жена!

/
/
/
291 Views

52-годишната Уилямс от Вашингтон вече 35 години, не знае какво се е случило с дъщеря й, която е открадната, когато била само на три месеца.

В шокираща изповед, Еленър разказва на американските медии за драмата, която е преживяла, когато е била на 18 години. През фаталния декември 1983, тя отива от Вирджиния до Канзас с тримесечната си дъщеря Ейприл, без да осъзнава, че животът ѝ ще се промени напълно. Еленър влиза в автобуса, за да пътува до Вашингтон, където трябваше да хване друг автобус за Канзас.

Докато чака другият автобус, да стигне до автогарата във Вашингтон, към Еленър се присъединява млада жена с много приятна визия и я заговаря.

Тя веднага поглежда бебето и с „искрена усмивка“ каза, че малката Ейприл е сладка и продължава да дава комплименти.

В един момент тя моли Еленор да ѝ даде замалко бебето, което неопитната майка направи без колебание. Младата жена седи до Елинор, вдига бебето и казва, че вероятно ще трябва да смени пелената на бебето. Жената предлага на Елинър, тя да смени пелените, защото вижда, че Еленор е изтощена. Младата майка се обръща, за да вземе пелена, а когато поглежда обратно, жената вече е изчезнала с детето.

„Сега, 35 години по-късно, все още се чудя как бих могла да бъда толкова глупава и как позволих това“, казва злочестата Еленор, която още мисли за фаталната си сутрин.

След това Еленор ражда други деца, но болката за първото дете не спира.

„Няколко пъти исках да се самоубия, но не го направих заради децата“, казва Уилямс за „Вашингтон пост“.

Полицията търси дълго време бебето, но похитителят никога не е открит. Всичко, което имаше, беше фото робот. Еленър дори няма снимка на бебето си, но само описва в полицията как изглежда.

Въпреки това, толкова много години по-късно, Еленор не губи надежда, че все още ще намери дъщеря си.

– Въпреки че това престъпление се случи преди няколко десетилетия, решихме да разследваме отново и този път можем отново да пуснем фото-робота, може би ще има някаква следа, казват от полицията във Вашингтон.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!