img
Home / КЛЮКАРНИК / Тя потресе цяла България! Няма да повярвате, коя е голямата изгора на Слави!

Тя потресе цяла България! Няма да повярвате, коя е голямата изгора на Слави!

/
/
/
575 Views
loading...

Слави Трифонов е хлътнал до уши по красавицата Михаела Дановска. Която е по-известна като Ода Жон.

Нашумяла напоследък с изложбата си в Националната галерия, с която предизвика много медиен шум заради тъй нареченото от някои „Голямото плюскане”. Дановска споделила, че известният водещ я затрупвал всеки ден със съобщения и телефонни позвънявания.

Той я обсипвал с комплименти, а по време на една от срещите им направо флиртувал с талантливата красавица, разбра КОЧ.

Ода Жон също била привлечена от Слави. Тъй като Дългия имал съвсем различно отношение към женската половина. Правело й впечатление колко галантен кавалер е. Такива в днешно време рядко се срещат. Тя дори направила сравнение между Трифонов и починалия си съпруг – именития немски художник Йорк Имендорф. Но макар между тях да има симпатии чаровната художничка най-тактично попарила мераците на водещия за нещо по-така, пише Разкрития.

Ода Жон живее в столицата на Франция и не смятала, че една любов може да издържи на разстоянието. А пък й била влюбена в друг мъж.

Ода ЖонТрифонов не веднъж се превъзнасял пред колегите си впечатлен от голямата дарба на Дановска. И не на последно място от приказната й хубост. Той се кахърял, че тя е недостижима за него. А пък освен талант и нестандартно мислене притежавала и красота. Комбинация, която рядко е срещана.

Гологлавия водещ таял надежда за общ проект с гениалната хубавица. Надявал се спечели личното й внимание. Но сред екипа на шоуто се говори, че никога няма да го огрее. Ода Жон ще е поредната му несподелена любов.

[kkstarratings]

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!