Новините на фокус
Home » СВЯТ » УАЗ разпространи СНИМКИ на новия „Ловец“! Страхотен е!
УАЗ разпространи СНИМКИ на новия Ловец

УАЗ разпространи СНИМКИ на новия „Ловец“! Страхотен е!

Новият УАЗ Хънър (Ловец) ще има неузнаваеми задни панели, свалящ се покрив, големи огледала за странично виждане, внушителен просвет и фарове, приличащи на оптиката на новия Форд Бронко. 

От пресслужбата на предприятието заявяват, че новото поколение всъдеходи ще изглежда именно така. Никаква друга информация за колата не е предоставена.

Не е известно, какъв ще е салонът, какви ще са двигателите и скоростните кутии. Също не се знае кога ще може да се види „жив“ концептуален автомобил.

Не се назовава и ориентировъчната дата на старта на производството на всъдехода.

Няма да ви изморяваме с очаквания. Това са рендери на следващото поколение на легендарния 469. Тоест, Хънтър. Авторът на концепцията е Сергей Крицберг. Благодаря на младия дизайнер за идеите, се казва в публикация в продила на завода в социалната мрежа ВКонтакте.

Вероятно, работата над новата кола ще започне в най-скоро време. но инженерите засега са заети с разработката на новото поколение на Патриот, което трябва да се появи през втората половина на 2021 година – наскоро появата му бе отложена с около година.

Цената на новата кола е трудно да се прогнозира. В момента актуалното поколение на Хънтър се продава за 663 300 рубли (около 15 000 лв).

Източник: Ауто Блиц

About Иван Ангелов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*