img
Home / СВЯТ / УАЗ разпространи СНИМКИ на новия „Ловец“! Страхотен е!

УАЗ разпространи СНИМКИ на новия „Ловец“! Страхотен е!

/
/
/
471 Views

Новият УАЗ Хънър (Ловец) ще има неузнаваеми задни панели, свалящ се покрив, големи огледала за странично виждане, внушителен просвет и фарове, приличащи на оптиката на новия Форд Бронко. 

От пресслужбата на предприятието заявяват, че новото поколение всъдеходи ще изглежда именно така. Никаква друга информация за колата не е предоставена.

Не е известно, какъв ще е салонът, какви ще са двигателите и скоростните кутии. Също не се знае кога ще може да се види „жив“ концептуален автомобил.

Не се назовава и ориентировъчната дата на старта на производството на всъдехода.

Няма да ви изморяваме с очаквания. Това са рендери на следващото поколение на легендарния 469. Тоест, Хънтър. Авторът на концепцията е Сергей Крицберг. Благодаря на младия дизайнер за идеите, се казва в публикация в продила на завода в социалната мрежа ВКонтакте.

Вероятно, работата над новата кола ще започне в най-скоро време. но инженерите засега са заети с разработката на новото поколение на Патриот, което трябва да се появи през втората половина на 2021 година – наскоро появата му бе отложена с около година.

Цената на новата кола е трудно да се прогнозира. В момента актуалното поколение на Хънтър се продава за 663 300 рубли (около 15 000 лв).

Източник: Ауто Блиц

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook