Горещи новини

Удивителните близнаци с различен цвят на кожата и техните родители-Ето как изглеждат днес-Снимки

Ydivitelni bliznaci s razlichen cvqt na kojata

Д-р Брайс Менделсон, който работи в университета в Сан Франциско, веднъж каза, че външният вид на човек е само върхът на айсберга на общото генетично разнообразие на нашия вид. И днешната история е ярко потвърждение за това.

Нашите героини са невероятни близначки, родени с различен цвят на кожата. Ще ви разкажем повече за това…

Невероятни близнаци

През 2016 г. Калани и Джарани Дийн са родени в Куинс, Илинойс. В първите минути от престоя си на този свят момичетата силно смутиха собствените си родители. Работата е там, че имаха различен цвят на кожата.

Майката на бебетата Уитни е бяла жена. Но баща им Томас е мургав. Първа се роди Калани, която имаше напълно бяла кожа. Това много притесни баща ми. Но появата на Джарани остави още повече въпроси.

Лекарите побързаха да успокоят родителите, защото Уитни смяташе, че Калани е албинос. Оказва се, че подобни неща се случват. Около 1 път на 500 случая на близнаци, родени от родители от различни раси, новородените имат различен цвят на кожата.

Какво мислят родителите?

Първоначално Уитни беше малко уплашена. Кожата на най-големият им син наистина беше много бяла. Но с течение на времето тя осъзна, че децата й могат да се превърнат в символ на борбата срещу расизма. Няма значение какъв цвят е кожата ви, основното е да се обичате.

Томас казва, че никога не е мислил, че един ден ще има дете със сини очи. Човекът казва, че в живота ни се случват мистериозни неща. Важно е да разберете, че цветът на кожата няма голямо значение.

Близнаци днес

Струва си да се отбележи, че сега, когато момичетата са на седем години, цветът на кожата на Калани се е променил. Снимките ясно показват, че момичето е станало по-тъмно. Въпреки това малко непознати все още вярват, че Калани и Джарани са близначки. Дори еднаквите дрехи и прически не помагат.

Както виждате, в света има още много неизвестни неща. Може би в живота ви са се случвали и интересни случаи, свързани с новородени. Не пропускайте да ни кажете за това в коментарите. Е, ако сте намерили тази история забавна, споделете я с вашите приятели и познати. Те също ще се радват да го прочетат.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Удивителните близнаци с различен цвят на кожата и техните родители-Ето как изглеждат днес-Снимки"

Какво мислите?