img
Home / БЪЛГАРИЯ / Ужасяващият двоен убиец Мерт Мехмед не е платил и лев за жертвите си

Ужасяващият двоен убиец Мерт Мехмед не е платил и лев за жертвите си

/
/
/
253 Views

Ужасяващият убиец Мерт Мехмед не е платил нито лев кръвнина на роднините на зверски умъртвените от него майка и дете, научи ko4.

От пет години джебелчанинът е зад решетки, излежаващ присъда от 30 години затвор. Той трябваше да изплати кръвнина в общ размер на 450 000 лева. „Изпълнителните дела са „на трупчета”. Той няма никаква собственост, нищо на свое име. Не работи и няма доходи”, посочиха пред наш екип източниците ни.

Припомняме, че смразяващото кръвта деяние бе извършено в нощта на 20 срещу 21 април 2014 година в Джебел. 24-годишната Джейлян и 7-годишното й дете Джейда са открити мъртви в дома си.

26 април 2014 година. Домоуправител на жилищен блок в Джебел подава сигнал към спешния телефон 112 за силна миризма на разложен труп, носеща се от апартамента на Джейлян Юсуф. Малко по-късно полицейски патрул е принуден да влезе през терасата на първия етаж в жилището на семейството. Там униформените се натъкват на ужасяващата гледка: телата на Джейлян и детето й лежат на леглото, зверски заклани и покрити с одеало. По стените има кръв.

Общо 11 души са разпитани, докато разследващите сведат кръга на заподозрените на двама-бившият съпруг на Джейлян и Мерт. Впоследствие последният е задържан като извършител на двойното убийство. Според прокуратурата 18-годишният е предприел кървавото деяние в нощта на 20 срещу 21 април. Тийнейджърът се вмъкнал в жилището, за да краде. Джейлян обаче се събудила и се развикала. Той я ударил с брадвата и майката паднала върху спящото дете.

То се събудило, при което Мерт му нанесъл първия удар с острието, който бил смъртоносен. Въпреки това ученикът ударил момиченцето повторно. Стените на стаята се оплискали с кръв. След като обезвредил жената и детето Мерт хвърлил върху телата им одеало и преровил апартамента. Успял да открие между 250 и 300 лева в дамското портмоне на Джейлян, взел и 2 телефонни апарата. След това ученикът се прибрал в дома си, който се намира в съседния блок, хвърлил окървавените дрехи за пране и легнал да спи. На другия ден отишъл на пазар с майка си. С откраднатото си купил нови маратонки и мобилен телефон.

Новите маратонки бяха на краката му, когато присъдата бе произнесена.

„Ударих още веднъж с брадвата защото детето продължаваше да ме гледа”. Така обяснява 18-годишният тогава Мерт Мехмед пред разследващите действията си, с които отнема живота на 7-годишното момиченце Джейда. Детето е убито още след първия удар, но взрените му очи в убиеца го карат да замахне още веднъж…

„Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!”. Това изповядва пред приятели в социалните мрежи двойният убиец от Джебел 39 дни преди да сътвори касапницата в родопския град.

В момента излежава присъдата си. Меракът му е да излезе предсрочно за добро поведение. В същото време в профил в социалните мрежи се появиха негови снимки от килиите – с пура в уста!

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!