img
Home / KO4 STORY / Ужасяващо! Мъж завързал въже около врата на бременна жена, докато приятелката му изтръгвала бебето от утробата (СНИМКИ)

Ужасяващо! Мъж завързал въже около врата на бременна жена, докато приятелката му изтръгвала бебето от утробата (СНИМКИ)

/
/
/
971 Views

Уилям Хойн е обвинен в участие в убийството на 22-годишната Савана Грейуинд, която е била бременна в осмия месец, когато е била брутално убита през август 2017 г.

Тялото на мъртвата е било намерено в река.


Савана Грейуинд

Приятелката на Хойн тогава –  Брук Крюс, се призна за виновна за участие в извършване на  отвличане, убийство и лъжливи показания през декември 2017 г. През февруари тази година тя бе осъдена на доживотен затвор без право на предсрочно освобождаване.


Брук Крюс

По време на съдебния процес на Хойн, който преминава тези дни, прокурорите заявиха, че той е задушил до смърт с въжето Савана Грейуинд, след изрязването на бебето от утробата й.

Хойн първоначално не е признавал вината си и участието си в бруталното убийство, като е казал на полицията, че е пристигнал в деня на убийството в дома на двамата с Брук Крюс и я е открил да почиства банята от кръв.


Уилям Хойн

След това е обяснил пред служителите на реда, че приятелката му му е показала бебето и му е казала: „Това е нашето бебе. Това е нашето семейство“.

Убийцата Брук Крюс пък е твърдяла отначало, преди да си признае за злодеянието, че самата Савана Грейуинд е дошла и й е дала бебето, за да се грижи за него, а след това се били скарали и починалата паднала по стълбите.

Бащата на бебето и приятел на убитата –  Аштън Матини се събра отново с бебето си Хейсли Джо няколко седмици след като Савана бе открита мъртва.

Оцелялото бебе присъства погребението на майка си заедно с опустошените родители на Аштън и Савана.

 


Савана Грейуинд

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook