img
Home / СВЯТ / Ужас в Шеруудската гора! Банда изроди от арабски произход дрогирали невръстни момичета, изнасилвали ги на почивки, забременили 14-годишна

Ужас в Шеруудската гора! Банда изроди от арабски произход дрогирали невръстни момичета, изнасилвали ги на почивки, забременили 14-годишна

/
/
/
1171 Views

Ужасяващ случай на групово изнасилване в Шеруудската гора влезе в съда в британския град Ротерхам. 14-годишно момиче е било прехвърляно като футболна топка между десетки мъже с произход от държави от Близкия изток, съобщава „Мирър“.

Момичето било психически съсипано, след като разбрало, че е бременно и родителите й я принудили да направи аборт.

Девойката, описана като „уязвимо дете с ниско самочувствие“, било предавана от един мъж на друг. Между август 2001 и август 2002 Набел Куршид, който сега е на 34, и Иклак Юсуф, също на 34 години, я водели в Шеруудската гора, след като я примамили с канабис. Заплашвали да я изоставят, ако не се съгласи да прави секс с тях. Заедно с трети, неидентифициран мъж, те я изнасилили.

Прокурорът Мишел Колборн обясни в съда: „Завели я в Шеруудската гора с кола. Тя пушила канабис и била много надрусана. Казали ѝ, че трябва да прави каквото ѝ кажат или ще я изоставят там. Всеки от тях се изредил да прави секс с нея. Тя била хапана и имала белези по врата. Не е давала съгласието си за това“.

„В резултат на груповото изнасилване тя забременяла. След това родителите ѝ я принудили да направи аборт. Получила тежка психическа травма“, добави тя.

В съда стана ясно, че след като първоначало разказала на родителите си за случилото се, вместо да я подкрепят, те започнали да я обиждат и я заключили в къщата.

По думите на прокурора, момичето било предадено на друга група мъже с азиатски произход. „Те я взимали с тях да правят секс и после я предоставяли на други мъже“, обясни тя.

 

Юсуф и Куршид били част от група от 8 души, които насилвали момичета на по 13 години в края на 90-те и след 2000 година. Те тъпчели тийнейджърки – сред които и две сестри, с алкохол и марихуана, и започвали да си ги разменят помежду си за секс. Наивните момичета, които си мислели, че става дума за любов, били подложени на действия от „унизително и насилствено естество“.

Двамата мъже са обвинени за 28 сексуални престъпления, сред които 11 изнасилвания, 14 посегателства, отвличане на момиче и принуждаване на лица под 16 години да правят секс.

Сред останалите обвинени е Мохамед Имран Актар, на 37, който ще бъде съден за изнасилване, съучастие и подстрекаване към изнасилване, 4 сексуални посегателства, принуждаване на момиче под 21 години да прави секс с друг човек, сексуално нападение и снабдяване с канабис на лице под 16 години.

37-годишният Танвер Али е обвинен за две изнасилвания, две посегателства и неправомерно задържане на момиче.

39-годишният Салах Ахмед Ел-Хакам ще бъде съден за едно изнасилване.

39-годишният Амджал Рафик – за неправомерно задържане и посегателство, 33-годишният Асиф Али – за три посегателства. 39-годишен мъж, чието име не се споменава, е обвинен за три изнасилвания и отвличане на момиче под 16 години.

Всички мъже са от Ротерхам с изключение на Ел Хакам, който е от Шефийлд.

 
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook