img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Уникална възможност! През последната седмица на 2018 ще валят големи печалби от тотото. Вижте как да ги спечелите

Уникална възможност! През последната седмица на 2018 ще валят големи печалби от тотото. Вижте как да ги спечелите

/
/
/
310 Views

През последните дни на 2018 г. от СПОРТ ТОТО предоставят на своите почитатели уникална възможност да грабнат суми и печалби, за които и Добрият старец би им завидял. Само с попълването на един тото фиш човек може сбъдне мечтите си и да напълни дома си с щастие.
Джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ достигна 6 500 000 в навечерието на Бъдни вечер.

Телевизор, лаптоп и смартфон са сред изненадите, подготвени от тотализатора за Стефановден.

Празниците продължават, а джакпотите на СПОРТ ТОТО не спират да растат. Ако мечтаете за семейно благополучие и щастие през Новата година, то имате шанса да спечелите феноменалния джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“, който достигна впечатляващите почти 6 500 000 лева. А печалбите до 150 000 лева във Втори тото шанс на играта могат да ви заведат и на най-екзотичната и мечтана семейна екскурзия. Един късметлия пък ще се сдобие и с истинското бижу на четири колела – JAGUAR XE. Той ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички участници пуснали фиша си за 104-ия тираж на тото игрите.

През последните дни на 2018 г. от СПОРТ ТОТО предоставят на своите почитатели уникална възможност да грабнат суми и печалби, за които и Добрият старец би им завидял. Само с попълването на един тото фиш човек може сбъдне мечтите си и да напълни дома си със щастие. Днес, на Стефановден – 27 декември можете да станете собственик на извънредните печалби, от които всяка къща има нужда – Led телевизор за уютни семейни вечери, лаптоп за свят без граници или смартфон за добри вести. За да участвате за тях, не е нужно да пишете писмо до Дядо Коледа, а да пуснете своя ТОТО фиш в най-близкия пункт или онлайн на www.toto.bg. Участието в 103-ти тираж може да ви донесе и луксозен семеен автомобил FORD ECOSPORT.

Другото празнично теглене на игрите на Български спортен тотализатор ще бъде на 31 декември – понеделник. Традиционният неделен тираж трябваше да бъде на 30 декември, но Български спортен тотализатор избра да подари още един ден на играчите, които ще могат да правят своите залози до 15:00 часа на 31 декември /понеделник/. Тегленето на печелившите числа ще бъде в навечерието на 2019 г. от 15.30 часа по БНТ 2 и БНТ 3 и от 16.45 часа по БТВ, когато ще бъдат проведени и редовното теглене и „Втори тото шанс“.
Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!